Sibelmr Hapyymami55 ya inanın bnde cok şaşırdım ve bu yorumları gördükten sonra daha cok şaşırmaya başladım sizce doktorum bna niye yalan solesinki bu konuda ultroson kağıdında bile grami yazıo ama
Fuldennn Asmel evet haftasına göre 2 hafta önce gidiyor şekerim normal değerlerde çıktı, bende 4,5 kilo doğmuşum sanırım genetikten gelen birşey ve sadece 10 kilo aldım hamileliğimde :)
VeraAnnesi Fuldennn Sezeryan olma ihtimaliniz çok yüksek ama ve daha epey zamanınız varmış normal doğuma Allah kolaylık versin
Fuldennn Deletedmom73711 kesinlikle katılıyorum ki zaten bebeğin fazla iri veya kilolu olmasıda iyi değil benimki 2 hafta erken doğacak önden gittiği için ve suan doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum kilo almasın ki normal doğurayım diye.. fazla özensizde davranmamak lazım tabiki ama ortalama olması her zaman iyidir yeterki sağlığı yerinde olsun🤲🏻
Merviiss Elvanguzel daha ilk gün ilk diyetim 25+6 bugün sabah açlık 102 tokluk 144 öğlen açlık 89 tokluk 155 sizin ?
Elvanguzel Merviiss benim 4 gün önce açlık 81 tokluk 154 çıktı 10 gün sonra gittiğimde tekrar ölçüm yapılacak inşallah düşmüş olur
Fuldennn Seyma_slk bende tüm hamileliğimde 10 kilo aldım ben doğduğumda 4,5 kilo doğmuşum kesinlikle genetikten gelen birşey olduğunu düşünüyorum ama çok kilolu olması iyi birşey değil çünkü suan hiç birşey yiyemiyorum ki kilo almasın normal doğsun diye çünkü 4 kilo sonrası zorunlu sezaryen 😐
Seyma_slk Fuldennn haklisin canım saglikli olsunda ama benim icin kilo da önemli ben hep zayif biriydim çırpı gibiyim kilolu dolgun insanlari seviyorum
Fuldennn VeraAnnesi malesef kilosu dolayısıyla 40. Haftayı bekleyemiyorum eğer pazartesi gününe kadar açılma devam etmezse suni sancı verecekler malesef oda olmazsa alacaklar o yüzden fazla iri bebek olması herkesin düşündüğü gibi harika birşey değil sağlıklı olsun yeter ki
Fuldennn De25 9. Aya kadar ekmek yemedim normal hayatta da tüketmiyorum sabah kahvaltımda düzenli yumurta kaşar peynir vs yedim ara öğün muz sade soda ikinci ara öğünde bir kase meyve akşam yemeğinde normal ne yapıyorsam yedim akşam yatmadam her gece pancar pekmezi ve süt bunun dışında birşey yapmadım🙃
Ayseaysa Nurunuz_07 maşallah canım benim bebeğimin kilosunada herkes imkansız olamaz dediler ama doktorum gayet iyi ve sağlıklı dedi
melikekiz Ayseaysa imkansızlığından değil ben kaç yıldır doğumhanede ve kadın doğumda çalışıyorum böyle bir şey görmedim. 17 haftalıkken 800 gram olamaz bir bebek sağlıklıysa eğer.