Deletedmom73711 Elvanguzel Yukarıda bunun gibi abartanlara istinaden bir yorum yapmıştım da, birazda ben abartayım dedim😂😂
MerveEbru Nihalilhann maşallah biraz tosun bi bebiş 🧿😀💙 benim 21. Haftada 406 gramdı 25+2de 756 olmuş bebişim
Merviiss Elvanguzel bende de gebelik sekeri varmış diyete başladım 3 gün diyet yapcam dr ye gitcem düşmezse insülin baslariz dedi
MerveEbru Cinarveannesi sizin bebeğiniz haftasına göre iriymiş maşallah ama @D25 hanımın bebeği haftasına göre tam ilerliyor zaten sizin bebeğiniz iri olması herkesin bebeğinin geride olduğunu göstermezbu şekilde yorum yapmayın lütfen. Bebek sağlıklı ise kilosu önemli değil.
Cinarveannesi MerveEbru hanımefendi ben zaten ikinci yazımda belkide normaldir dedim ayrıca benim bebeğim iri değil normsl dedi doktor yani 22+6 olduk 600 gramın nesi fazla Allah aşkınıza..
Nihalilhann MerveEbru ay gerçekten mi ben az diye üzülüyordum 😄😍 Bir hafta kadar önden gidiyoruz zaten sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil ya
Merviiss Elvanguzel daha ilk gün ilk diyetim 25+6 bugün sabah açlık 102 tokluk 144 öğlen açlık 89 tokluk 155 sizin ?
mrvasln Merveipek banada öyle dediler burda okuyunca arkadaşların miniklerini banada benim ki küçük geldi ama doktor gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu sağlıklı dedi bunları dedikten sonrada gerisi önemli değil diye düşünüyorum
Hapyymami55 Nurunuz_07 801 gram olduğuna emnmisn 26 haftalık hamilenin ki anca o kadar kiloda oluyor büyük ihtimal sen yalnis. Anladın