anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom727272 peki sağlık ocağında yarın sabah versem ne zaman çıkar? Ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim e nabızdan randevuyla gidiliyo diye biliyodum bugün randevu almaya çalıştım randevu yok dedi ne yapsam kii
anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom727272 yyyaaa 🤣 nenuk nenuukk 🤣😍 gülsem mi ağlasam mı bilemedim halime😩 ismin hoşuma gitti ahahah🤣
zeceana anneolmakzoramagulusuyeter bende evde testle negatif çıkmıştı beta da hamile olduğumu öğrenmiştim canım hersey kanda daha belli oluyor sonuçta
anneolmakzoramagulusuyeter zeceana bi de benim yumurtlama da normale göre geç oldu 10 11 pik 12 çatlama. Acaba idrar için daha erken mi?
B-01 anneolmakzoramagulusuyeter ben devlete yaptırdım aç tok farketmez direk gebelik testi dedik 1 saat sonra çıktı sonuç 😊
eylulmihrasmom anneolmakzoramagulusuyeter bende ilk böyle yaptın baktım negatif yarım saat sonra baktım silik çizgi var. Öteki gün bi daha yaptım ilk idrarla o negatif çıktı. Sonra bende heralde hamile değilim diye kan vermeye gitmedim 2 gün geçti baktım hala adet olmuyorum tekrar test yaptım bu sefer yine çok silik çizgi çıktı gittim özelde kan verdim hemen kanda öğrendim hamile olduğumu. En iyisi kan testi bazen bu testler yanıltıcı olabiliyor
eylulmihrasmom anneolmakzoramagulusuyeter her özele 200₺ olmuyor. Mesela küçük klinik tarzı bi yer varsa orda yaptırın ben 50 liraya yaptırdım. Hatta burda özel bi hastane de 90₺
anneolmakzoramagulusuyeter eylulmihrasmom buraların da yabancısıyım 🙈 tanıdık birine söylesem bütün herkes duyar ondan sormaya da korkuyorum 🤣
Tomrishatun anneolmakzoramagulusuyeter genelde almıyorlar ben başka sebeptenn gittigimde doktor hcg istedi
Tomrishatun anneolmakzoramagulusuyeter valla benim boynum ağrıyordu kas gevşetici vurun dedim hcg istedi gerek yok dedim negatif zaten testler gene yaptırdı meğer hamileymisim kimyasal oldu
Meryemlina04 anneolmakzoramagulusuyeter canım bende acilden öğrenmiştim Beta HCG baktırmak istiyorum dedim direk baktılar bence yalan söylemene gerek kalmayacak o şekil söylersen bakarlar
Deletedmom83940 anneolmakzoramagulusuyeter ben 25 tl vermiştim kan tahliline 165 de girişe vermiştim ama bilindik bi özel hastane değil
gizemmege Acile gidip MR randevum ya da tomografi randevum var öncesinde gebelik testi yaptırmak istiyorum ona göre tetkik yaptırıcam diyin ger çeviren olamaz 🙂
hunilimom anneolmakzoramagulusuyeter bizim burda (Kocaeli) acilden kan almadılar özel de yaptırdım 😂 doktor dinlemedi bile beni
Tubiis_0 anneolmakzoramagulusuyeter hahaha ben öyleydim deniyorduk çok az da mide bulantım vardı acile gittik eşimle kan verdik paaattt hamileyim 😂😂