anneolmakzoramagulusuyeter Kızlar acilden kan vermeyi düşünüyorum da aç tok farkediyor mu? Bi de siz ne diyerekten baktırdınız? İzmirdeyim ben bu arada
zeceana anneolmakzoramagulusuyeter hamilelik icin kan testi vermek istiyorum deseniz acilden beta testi alıyorlar canım bende acilden vermiştim kan testiyle öğrenmiştim
guzel_anne1 anneolmakzoramagulusuyeter Acilde verdim canım ben de aç tok fark etmez gebelik için kan verecektim demiştim verdim 1 saat sonra sonuç çıkmıştı
Deletedmom727272 anneolmakzoramagulusuyeter muayene olmak istemiyorum gebelik testi yaptırıcam dedim bende aç tok farketmiyor😊
anneolmakzoramagulusuyeter zeceana guzel_anne1 Deletedmom727272 Yalan dolan karıştırmaya gerek yok yani dimi 🤣 burda bi kaç forumda işte ağrı kesici kullanıcam başım ağrıyo falan diyerek baktıran olmuş da 🤣
anneolmakzoramagulusuyeter guzel_anne1 newbabyno2 SimayeceninAnnesi eylulmihrasmom Deletedmom727272 zeceana https://resimyukle.io/g/HRZjUyUuOR Kızlar 23ünde adet olmalıydım. Adetten 2 gün önce hiç silik falan da çıkmadı. Bugün bu testi yaptım negatif çıkınca bıraktım odaya gittim uyudum. Kalktığımda böyle olmuş. Umutlanmalı mıyım?
Deletedmom727272 newbabyno2 idrar testleriyle stres olmamak için direkt ben reglden 2 gün önce verdim ama gecikince verin diyende var..
SimayeceninAnnesi anneolmakzoramagulusuyeter acilden testı yapmıyolar ben ozellıkle gıdıp bulantı ve bas donmesı dıye azıcık beyaz yalan atmıstım olelıkle suphelenıp yapmslardı ozellıkle gebelık testı deyınce randevu alın kadın dogumdan dıyolar basıma geldı
anneolmakzoramagulusuyeter SimayeceninAnnesi anaa korktuğum geldi başıma yalan söylemek istemiyorum ya 🫣
Deletedmom727272 anneolmakzoramagulusuyeter devlette öyle olabilir çiçeğim ben özelden girmiştim acile
eylulmihrasmom anneolmakzoramagulusuyeter aç tok farketmiyor gebelik testi yaptırmak istiyorum derseniz yaparlar😊
Deletedmom727272 anneolmakzoramagulusuyeter küsüratı hatırlamasa da medicana’da 200lü bişeydi mart ayında🫥
eylulmihrasmom anneolmakzoramagulusuyeter her özele 200₺ olmuyor. Mesela küçük klinik tarzı bi yer varsa orda yaptırın ben 50 liraya yaptırdım. Hatta burda özel bi hastane de 90₺
zeceana anneolmakzoramagulusuyeter bende evde testle negatif çıkmıştı beta da hamile olduğumu öğrenmiştim canım hersey kanda daha belli oluyor sonuçta
eylulmihrasmom anneolmakzoramagulusuyeter bende ilk böyle yaptın baktım negatif yarım saat sonra baktım silik çizgi var. Öteki gün bi daha yaptım ilk idrarla o negatif çıktı. Sonra bende heralde hamile değilim diye kan vermeye gitmedim 2 gün geçti baktım hala adet olmuyorum tekrar test yaptım bu sefer yine çok silik çizgi çıktı gittim özelde kan verdim hemen kanda öğrendim hamile olduğumu. En iyisi kan testi bazen bu testler yanıltıcı olabiliyor
Hulyayksl15 Evde test yapmıstım pozitif cıkmıstı sabahta actım acile gittim test yaptıgımı pozitif çıktığını söyledim teyit amaclı acile geldim dedim kan verdim bi saat sonra sonuc cıktı hamileymisim🙃
anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom727272 ayyy çokmuş ya bi de negatif çıkarsa üstüne bi de paraya ağlarım dhşslfsğdlxş
anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom727272 peki sağlık ocağında yarın sabah versem ne zaman çıkar? Ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim e nabızdan randevuyla gidiliyo diye biliyodum bugün randevu almaya çalıştım randevu yok dedi ne yapsam kii
B-01 anneolmakzoramagulusuyeter ben devlete yaptırdım aç tok farketmez direk gebelik testi dedik 1 saat sonra çıktı sonuç 😊
Deletedmom83940 anneolmakzoramagulusuyeter ben 25 tl vermiştim kan tahliline 165 de girişe vermiştim ama bilindik bi özel hastane değil
anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom727272 yyyaaa 🤣 nenuk nenuukk 🤣😍 gülsem mi ağlasam mı bilemedim halime😩 ismin hoşuma gitti ahahah🤣