Ipeksari57 Busssx Olabilir valla başta yoktu aslında benim eşim de hatta diyo göbeğin birden büyüdü sertleşti diye 🤭🤭 Sağlıklı olsunlar da hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏼💜
Hamile_anne27 Hulya3456 evet canım normal. Ultrasona göre temmuz sonu ağustos başı görünüyor. Ama bakalım ne zaman gelecek
uraz_ve_annesi- Benimde son 90 gün sayılar azaldıkça heyecan artıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir bebek arabası kaldı oğlumun da çok, kararsızım travel sistem mi alsam baston, gibi hafiflerden mi alsam
Fatos91 Lizbon biz kararı verdik henüz almadık chicco goody plus katlanması ve az yer kaplaması çok hoşumuza gitti
csmaknc Ark Son 78 bakalım Ağustos annesi mi Temmuz annesi mi olacağım 28+6 normalde ama ultrasonda 29+6 🙂 tüm eksiklerimizi aldık hastane çıkışımızı ve benim geceliklerimi bekliyorum sadece
Ark csmaknc bende ağustos mu Eylül mü olacağım bilemiyorum 28 ağustos gecikedebilir erkenden gelebilir herseyin hazırlamanın iyi olmuş bende odası kaldı sadece birde ultrason ne zamandan beri 1 hafta önde görünüyor bebisin
Aysh89 Bugün 29 haftalık olduk oğluşumun Allaha şükür herşeyi sağlıklı karnım da pek çıkmadı ama ellerim bileklerim ayaklarım şişti karpel tünel sendromu yaşıyorum ağrım oluyor tuz yeme ev işi yapma dedi doktor parmaklarım kapanırken eklemlerim ağrıyor bi kaç bişey aldım babası da Türkiye den gidip alış veriş yapacak eksiklerimizi bizim burda pahalı herşey ağustos başında doğum inşallah rabbim tümümüzün evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Dilooo Benimde agustos ikinci haftası gozukuyor 🥰 bebegım iki hafta once gıdıyordu bakalım ayın 1nde kontrole gıdecegım belkı duzelmıstır son haftalarda kendi haftasına donuyor dıyolar inşallah güzel dogumlar yaşarız kızlar 🙏🥰