linsmea Ark 78 günümüz kaldı, kızımız olacak inşaallah, bu aralar çok üşütüyorum karnım çok gergin oluyo bazen. Onun dışında her şey normall gidiyorr
Elvan30 Ark 27+1 haftalık olduk.91 günüm kaldı görünüyor ☺ Hazırlıkların büyük kısmını hallettik tabii valiz hazırlanmadı henüz. 30. haftada hazırlamaya başlayacağım. Bebeğimizin odasını henüz almadık çok kararsızım. Ama bir iki güne onu hallettikten sonra odasını hazırlayacağız. Doğumdan çok çok korkuyorum. Epidural ile normal doğum yapacaktım baktım bir sürü kötü şey yazan olmuş ( iyi yazanlar da var) spinal sezeryan mı olsam diyorum kardeşim hemşire istemiyor. Kafam çok karışık. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
kizilimmsi 80 günümüz var bazen heyecanlı bazen stresli bazen de yaparım ne olacak ki gibi düşüncelerle dolu geçiyor zamanımız. Çok sıkıntılı bir süreç yaşamadım çok şükür ama benim kız kaburgama Bi tekme mi salladı ne yaptıysa bu ara kaburgamın altı ağrıyor 😄 hazırlıklar yarım daha zaman var tamamlarız. Bu ara bi sling hevesim var doğduğunda hem onu yanimdan ayirmamak hem iş yapabilmek hem de bebeğimi kimseye elletmemiş olabilmek için umarım bulurum hem güzel hem de uygun bir sey
Aysaveminik Bizimde son 85 günümüz kaldı. Beşik ve bebek arabamizi aldik geri kalan seylerde ne alacak olsam ailem biz alicaz sen alma dedigi icin eksikleri tamamlayamiyorum 🧸 Sağlıkla gelsin bebeklerimiz ♡
Deemetibostnci Ark 95 gün kaldı daha çöp almadım ortada hiç bişey yok okulların kapanmasını bekliyorum toptan yapacağım alışverişi inşallah ama erken dogumdan da korkuyorum
Ark Deemetibostnci vakit var sakın sakın yaparsın canım eksik hiç bitmiyor bizde çocuk odasını yapamadık hala 🤔
Deemetibostnci Lizbon biz üç kız kardeşiz birbirimizin eşyalarını kullanmaya bayılırız 🤣bi beşikle üç bebek falan kıyafet lerle 5 çocuk büyütmüşlüğümüz var kızkaedeşiminki alacağım kanz onunki
Mucizeminigimbenim Son 87 sezeryan olacagi için. 77 Gün kaldı 27+4 günlüğuz çok şükür ilk bebeğim 33 haftalik doğdu bu inşallah zamanında gelir 🥰
Deemetibostnci Ark annr yanı birde beşiğin yanına dolap iki kızm daha var oda işi sonra artık tadilat lazım olacak ilerde yaparım
Ipeksari57 Busssx Merhaba Aynıyız valla gün gün 💖 ama benim son 1 haftadır baya göbüş çıktı kızımda bu kadar erken çıkmamıştı oğlum tombis olacak galiba 🤩🤗 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏼💜
Nehirbvkr Bizimde son 80 💙🌼🙏🏻doktor ağustos başı en geç ortasına kadar doğar dedi eşimin doğum gunleri arasında gidip gelıyor yanı o gune denk gelse ayrı bir hedıye olmus olucak 🥰😅
Ipeksari57 Busssx Olabilir valla başta yoktu aslında benim eşim de hatta diyo göbeğin birden büyüdü sertleşti diye 🤭🤭 Sağlıklı olsunlar da hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏼💜
Hamile_anne27 Hulya3456 evet canım normal. Ultrasona göre temmuz sonu ağustos başı görünüyor. Ama bakalım ne zaman gelecek
uraz_ve_annesi- Benimde son 90 gün sayılar azaldıkça heyecan artıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir bebek arabası kaldı oğlumun da çok, kararsızım travel sistem mi alsam baston, gibi hafiflerden mi alsam