BusePolat Nur123aa yaa bizde bugün girdik 36 ya aynıyız neredeyse kontrolün ne zaman ben dün gittim 2 hafta sonra randevusuz gel dedi bana
Nur123aa BusePolat canım ben 34+5 gittim yani pazartesi günü doktoruma bizzat sordum randevu almam gerekli mi diye 36 dan sonra randevusuz gelebilirsin dedi haftaya Perşembe gidicem hem 10 gün arayla çağırıyor artık
Nur123aa BusePolat 10 gün sonraya atıyor artık sürekli bı sorun yoksa gebelikte benim oğlum makat gelişi o yüzden haftaya gel dedi
esma2197- Nur123aa 36 haftadan sonra acilden mi gitmem gerekiyor normal biri yapsam alırlar yani öylemi çok teşekkür ederim 🙏
Nur123aa esma2197- acilden değil normalde girseniz olur acilden suyunuz falan gelirse genelde bakıyorlar
ilkbebekim AnneKbraaydn çam sakurada yönetici olarak çalıştım ve asla öyle bir şey yok. Orası devlet hastanesi, devlet memuru çalıştırıyor ne demek doğum ücreti??
Sevallaves Nur123aa merhaba devlette mi doğum yaptınız acaba benimde zorunlu sezaryen olacak da gün vermiyolar devlette
Nur123aa Sevallaves daha yapmadım canım bende bekliyorum acil bir durum yoksa sezeryan günü vermiyorlar kendi sancını bekletiyorlar
Sevallaves Nur123aa bende de sancı yok ama kasıklarımda ağrı var baskı var acaba acilden alırlar mı ki bilginiz var mı