AnneKbraaydn Kızlar sezeryan doğum için 10 milyar gbi gbir ücret aldıklarını söyledi görümcem orda çalışıyor ben bana gel gel diyordu iş ciddiye binip gitmek isteyince mi böyle söyledi anlamadım eşime öyle demiş bilginz varmı
Deletedmom_7156 AnneKbraaydn canım orası devlet hastanesi ve para alması imkansız arkadaşım orda doğum yaptı bi tl bile ödemedi sigortan olmasa bile ödeme yapmiyorsun hamile oldugun zaman
Rabiakrky AnneKbraaydn hayır canım ne alaka bnm çok yakın bi akrabamda orda yapacak doğumu ve ücretsiz ayrıca orası özel deilki devlet kurumu 🌼
Deletedmom_110 AnneKbraaydn Gorumceniz çok fena nerde görülmüş devlet hst ücret aldığı sanki çocuk kandırıyor zaten özelde takipliymişsin hiç bulaşma derim gerek yok
Nur123aa AnneKbraaydn ben orda takipliyim böyle bir ücret yok ve hastane çok güzel tavsiye ediyorum doktorları hemşireleri güler yüzlü otel gibi hastane yapmışlar bende 2 haftaya orda doğum yapicam inşallah
AnneKbraaydn Deletedmom_7156 Benimde tanıdığım orda doğum yapan bir çok kişi var ben hiç duymadim ücret alındığını saçmalık ya lafının arkasında duramadı öyle söylüyor
AnneKbraaydn Deletedmom_7156 Yok cnm ya ben zaten en başından beri özele gidiyorum doğum için öyle bir gel dedi gidicegimden değil gitmek istesem randevu alır gderim ona bakmam ben zaten de uzak yani gdemem
SunnyG Ayrıca on bin verdikten sonra özelde de doğursun, niye devlete gidesin ki? Görümcen açık açık yalan söylemiş.
BusePolat Nur123aa Normal doğum mu olacak sezaryen mi acaba bende orda takipliyim 1 ayım var doğuma doğum sürecini doğumdan sonra anlatır mısın acaba sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallah
esma2197- Nur123aa orda doğum yapmam için ne yapmam gerekiyor acaba bi kez randevu alıp gitmiştim daha da gitmedim doğum anında gitsem alırlar mı acaba
Nur123aa BusePolat inşallah iki hafta sonra hikayemi anlatırım ☺️ şu an bebeğim dönmedi dönmezse sezeryan dönerse 40 haftayı beklicez haftaya kontrolüm var bakalım ne olcak ☺️
Sevallaves Nur123aa merhaba devlette mi doğum yaptınız acaba benimde zorunlu sezaryen olacak da gün vermiyolar devlette
esma2197- Nur123aa 36 haftadan sonra acilden mi gitmem gerekiyor normal biri yapsam alırlar yani öylemi çok teşekkür ederim 🙏