zynpdmrl Deletedmom_110 valla bende kıyamıyorum temizledikten sonra yağlı şeyler yapmaya 😅 her eve bir fritöz lazım bence
Deletedmom_110 zynpdmrl ayy evet ama o kadar pahalı ki iki ay önce baktım 7 buçuk milyar dı şu an kaç oldu bilmiyorum
seymabayrak44 zynpdmrl kıymalı makarna mercimek çorbası salata hastaneden yeni geldim bugünlük böyle olacak çok şükür 🌸
PrensesFiona Deletedmom_110 fırında yapabilirsin canım ben fırında yapıyorum hem daha sağlıklı hem de kolay ve ortalık batmıyor 😉
Deletedmom_110 PrensesFiona Fırınım set üstü ocakla beraber bir aydır temizlemiyordum çok da sık kullanıyorum kardeşim temizliğe geldi bugün o temizledi sağolsun onu da kirletmek istemiyorum sonra temizlemesi çoook zor oluyor😔 Neyse ne yemek yapacağıma karar verdim tavuk sote yapıyorum yanına da makarna cacık salata yaprak sarma da var bugün de böyle😅💜
5Yasemin_ zynpdmrl mercimek çorbası Zeytinyağlı barbunya Yeşil salata Fırında tavuk Mantar kavurma Pilav Ev yapımı limonata🌸☺️
Gamzeates zynpdmrl ay vallahi benim de öyle bugün Mercimek çorbası Pilav Et döner Cacık cacık cekti canım 🙈 yarına allah kerim
Deletedmom_110 zynpdmrl Artık benimde menüm var buldum sonunda ne yapcamı😅 Tavuk sote Peynirli makarna Yaprak sarma buzluktan Cacık Salata
Nur009 zynpdmrl bende bir şey bulamadım daha sonra çayın yanına sulu börek falan yapıyım dedim şuan onu yapıyorum yanına da patates salatası işte arada gitsin 😂
Bayancorek zynpdmrl Bugün yemek değil de gün menüsü yaptım. 😂 Makarna salatası Kıymalı/peynirli börek Dereotlu poğaça Elmalı kurabiye (annem yapmış) İrmik tatlısı 🌸🙈