zynpdmrl Kızlar Allah şaşırtmasın ama hergun hergün ne pişirsem diye düşünmekten akşamı ediyorum neler var menülerde
Yanne zynpdmrl yeşil mercimek çorbası yapacağım bide fırında karışık kızartma yeter :) her gün bıktık ya ne yapsam derdi….
elmaliiturtaa zynpdmrl valla her gün düşünmekten bıktım artık aslında yapacak çok yemek var ama her yemeği yiyen koca yok😂
[silindi] Ben patatesli fasulye yapicam yanina makarna yaparim biter :D valla koca gobek ve yerinde durmayan cadiyla anca bu kadar
_tulayb26 zynpdmrl körili kremalı mantarlı tavuk yaptım en kolayından valla yanına bi makarna ortaya salata tamam tatlı da sütlaç yaptım yeter de artar bile hal kalmadı zaten
vesilece zynpdmrl hem çalışıyorum hem hamileyim yeter 😝😝 eşime yemek işi bugün sende dedim ne yapacak bilmiyorum 😆😆
Deletedmom_110 zynpdmrl 1 saattir düşünüyorum bişey bulamadım kızartma yapayım diyorum fırını ocağı aspiratör falan sabah temizledim kıyamıyorum heryer yağ olacak Allah im sen akıl sağlığımı koru😅😅😅
zynpdmrl Deletedmom_110 valla bende kıyamıyorum temizledikten sonra yağlı şeyler yapmaya 😅 her eve bir fritöz lazım bence
PrensesFiona Deletedmom_110 fırında yapabilirsin canım ben fırında yapıyorum hem daha sağlıklı hem de kolay ve ortalık batmıyor 😉
kahvesever__ zynpdmrl patates yemeği hamur kızartması yapacam canım istediği valla uyumuyor ama sıkıntı değil oğlum durusa yapacam bebekle çok zor oluyor
Melos12 zynpdmrl dünden kalma köy tavuğu var onun yanına salçalı makarna ve salata yaparım eşim yapma diyor ama genelde yapıyorum 2 yaşında oğlum birde 26 günlük kızçem var biraz zor yemek yapıyorum