Kvrckmom miyopmom 43 mü maşallah ilk defa duydum bu kadarını o kadar beklediklerini bilmiyordum Türkiye’de 😂
Kvrckmom Veto-anne yani bebek aşağıya iner falan diyorlar ya da önceden bilirsin diyorlar ama demek ki pek belirti göstermiyor 😊
sliya30 Kvrckmom ben ilk kızımı tam haftasında aldım 🤣 istediğim gibi oldu umarım bu İKİNCİDE tam haftasında olur amin cinsiyeti öğrenmene daha var… Bu arada ikili tarama testimiz var hamiş anneler dua bekleriz 😍
Anne12 sliya30 ne anlamdan normal canım ? Kuveze girmedi eğer öyle soruyorsan kilosuda 3270gr di. Çok supriz bir doğum olmuştu hiç bir belirtim yoktu umarım 2. Bebeğimde sağ salim ama abisi gibi bekletmeden gelir 😊
Ipeksari57 Kvrckmom Ay valla benim de son 89 acaba bu postu açsam mı diye düşünürken siz açmışsın erkek bebek geç gelir diyen de var erken gelir diyen de kızım 37+4 de doğdu oğluma aşırı merak ediyorum 🤗🤩💜💙
Kvrckmom Ipeksari57 yaaa heyecan dorukta bekliyoruz geç gelirse kakasını yapar mı çok mu kilo alır gibi kaygılar oluyor ister istemez 😊
NimetDilmen Kvrckmom 40+1 de almıştım kucaqıma canım. Gelmeye hâlâ niyeti yoktu ama şekerim olduqu için doktor alalım artık dedi
Kvrckmom NimetDilmen yaa genelde öyle diyorlar şeker, suyun azalması, kaka yapması gibi sorunlar oluyormuş sonlarda 😕
Ipeksari57 Kvrckmom Evet evet haklısın bir sürü kaygı insan düşünmeden edemiyor valla 🙄 heycanla beklemekten başka çare yok onlar biliyorlar ne zaman ve nasıl gelmeleri gerektiğini biz napsak boş hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 💖