Kvrckmom Kızlar erkek bebekler geç doğar diyorlar. Sizler bebeklerinizi ne zaman kucağınıza aldınız?? Son 17 gün görünüyor uygulamada heyecan dorukta 🤍
Kvrckmom kahvesever__ normal olarak mı bu şekilde geldi. Şaşırdım hep geç diye kendimizi kodlayinca. Hayırlı olsun ♥️
Gulsurmeli Kvrckmom Erkek veya kızla alakası yok bence zamanı geldiğinde kendisi pıt diye geliveriyor
kuzeymomsss Kvrckmom 35 haftalıkken gelmeye kalktı minnoşum, zar zor durdurduk 37 haftalıkken doğum yaptım
haklisinesracim Kvrckmom annem abimi 42. Haftada beni de 40. haftada doğurmuş müdahale ettirmeyince kız erken gelir erkek geç gelir diyor ama bence değişir. Kızım mudahalesiz 39 da doğdu mesela bu sefer erkek bakalım bu nasıl olacak
Seymoshh Kvrckmom ben hepsini yaşadım ilk oğlum 37+4 de normal doğdu ikinci kızım 38+3 de doğdu üçüncü kızım 39+2 de doğdu şimdi 4.yolda erkek 17.haftamdayım çıta git gide yukarı çıkmış bende bundada 40 ı görürmüyüm bilmem😂
kahvesever__ Kvrckmom sabah nişanım geldi gece suyum geldi bir gün bekledim hastanede sonra doğum olduğu teşekkür 😍 ederim
miyopmom Kvrckmom bende oglan bekliyorum Allahin izniyle 38+1 olduk bi arkadasim 43. Haftada dogurdu 😱 ben kizimi 40+6 da dogurdum bakalim bu ne zaman gelir 🥰
Kvrckmom miyopmom 43 mü maşallah ilk defa duydum bu kadarını o kadar beklediklerini bilmiyordum Türkiye’de 😂
Veto-anne Kvrckmom benimde hiç sancım yoktu gelen giden yoktu doğum yapacağım gün olmuştu 😃39+3 de doğurdum
Kvrckmom Veto-anne yani bebek aşağıya iner falan diyorlar ya da önceden bilirsin diyorlar ama demek ki pek belirti göstermiyor 😊