Sermec27 Dikkat etmek lazım ben 47 kiloyla hamile kalmıştm 20. Haftaya kadar 6 kilo almıştım 53 olmuştum 20 den sonra diyet yapmıştım çünkü gebelik şekeri çıkmıştı ondan kilo alımı fazlaymış 38±1 de doğum yaptım 20 38 hafta arası sadece 2 kilo almıştım diyet yaptığım için toplamda 8 kilo alarak doğuma gitmiştim n
Caglaagr seventhings ben 73 ile kaldım 12. Haftamda gittiğimde doktor bebeği tahlili bıraktı direk göbek yağlanman çok diye moral bozdu geçen ikili taramaya girdim perinatolog karnıma bastırıyor bebek görünmüyor iç yağ fazla diyor onlar öyle dedikçe ben poğaça simit daha çok yiyorum hiç canınızı sıkmayın bence tabiki fazla kilo almak zararlı olabilir bizler için ama moral de önemli böyle zamanlarda
seventhings Caglaagr Evet moralim o kadar bozuk ki cünkü normaldede kiloyu cok takan bi insanım cok üzülüyorum moralim sıfır
Sermec27 seventhings yanı meyve hamur işi tatlı ekmek patates pirinç ve Bir çok şekerli ürünü hayatımdan çıkardım az yağlı az tuzlu yedim hep az az yedim 3 ana öğün 3 ara öğün yaptım
Htcnal seventhings 22′den 29a kadar tam tamina 11kilo ,herhalde 20 kilo ile bitiririm🙈 Ne yalan soyleyeyim hic dert de etmiyorum, oysa kilo hic sevmem .Boyum da kisa ,top gibi yusyuvarlak olacagim bu gidiş ama n’apalim, acliktan ölemeyik ya 😅😅
badeninannesiii seventhings Ben de senin gibi olmustum. Suan 28. Haftadayım. 20 kilo aldım bacaklarım çatladı cok mutsuzum. Ve doktor bu haftadan sonra hızla kilo alacağımı söyledi. Bence şimdiden sadece bebeğe yarayan şeyleri yiyin. Geri bize kalıyor.
Srkya annesinin_beybisi şişlik yok canım şu anlık olmamıştı da zaten bildiğin kilo oldu bende simitler oldu iç bacak sarktı🤧🤧
hulyaca seventhings yarın 14 haftalık olacağım ben de. İlk gebeliğimde 18 kilo aldığım için bu sefer gebe diyetisyeni ile ilerliyorum. Yoksa kesin ben de bu şekilde alırdım. 🫠 72.5 ile hamile kaldım şu an 71.4 üm.
star3star Ysmndnz sizinle aynı durumdayım bendr ikizlere hamileyim 23. haftamdayım bende 8 kiloyla devam ediyorum 20 kioyla bitirirsem ohh diycem