Emine003 Ayseee01 ben canım oğlum hastaydı ona baktım Allah’a çok şükür şimdi çok iyi bin şükür 🤲 şimdi o iyi ama karnımdaki miniğim de durmuyo bel ağrım var biraz öyle sen kaç haftalıksin canım
kuzeymomsss Ayseee01 bunu demek istemezdim ama uyu bugünlerini çok ararsın. Gece 12den 4 buçuğa kadar ayaktaydım zorla uyudu bebeğim 6da yine kalktık 🤦🏼♀️
depsizoo Ayseee01 bacakların arasına ve kollarının arasına birde beline yastık koymayı dene ben öyle uyuyodum
Gozde1909 Ayseee01 bende ılk baslarda cok uyuyordum 24 haftaya geldım saat 5 bucukta kalkıyorum gecelerı 2 saatte bır ıstemsızce uyunuyorum gun içinde calsıyor olmama ragmen uykum gelmıyoo😔
Gizem-Nur Ben de 33. Haftaya gireceğim, sık sık uyanıyorum maalesef. Sanki hiç uyumamış gibi.🙂Artık yatarken dönmek vs. de zorlaştı iyice. Bebeğim de ters duruyordu en son, hep ağrım var o yüzden. Allah hepimizin yardımcısı olsun.🙏
Emine003 Ayseee01 haftalar ilerledikçe öyle oluyo canım bak bende uyuyorum bir saat sonra geri uyaniyorum tam iyi uykum geldi diyorum uyuyorum sonra yine uyanıyorum sürekli bi uyuyorum bi uyaniyorum sabaha kadar ve hergün yorgun uyanıyorum artık nerdeyse bende 37+1 im canım
Ayseee01 kuzeymomsss kuzum uyuya düşkün biri değilim aslında uyumayınca uykusuzum demem asla ama baş ağrısı oluyor 2 gündür 😏
ceren_1411 Aynı dertten muzdaripiz :( 33.haftaya girdik geceleri uyumak çok zor.Tam dalmışken bu sefer idrara çıkma isteği oluyor bir türlü dengelenmedi uykum 😮💨 dönmek çoooooook zor :(
Ayseee01 ceren_1411 tam dönecekken göbek kalkmiyor zaten uyanıyorsun ve sirada birde kipradikca wc geliyor tam dalacakken gideyim bari diyorum uyku böyle geçiyor
hcrhcrhcr Allahım uykum var ama o kadar rhatsizki 5 6 yastıkla bile rahat edemiyorum uyuyamıyorum uykusuzluktan ölecem artık 😔
JEFF Bende , 33 haftayız. Aksam uyuyorum 12 gibi , 1 hafta öncesine kadar 6 da uyanıyordum , şimdi 5 bucukta uyanıyorum bitti uyku..
Ayseee01 JEFF 4 den beri ayaktayım bende canim ha şikayetçi değilim ama fena baş ağrısı oluyor günüm sersem olarak geçiyor
Ayseee01 depsizoo yastık koyuyorum olmuyor eşimden destek alıyorum bacaklarından yine olmuyor canım rahat edemiyorum ne yapalim az kaldı sabrın sonu selamet 🥰