Aydabu36 Feyzadmr sen ne guzel bir annesin rabbim sana ve evladina sifa versin 🤲❤️Hakkinizda Hayirli neyse onu versin amin
Senalay Kawa en erken 13.haftada belli oluyormuş zaten doktorumdan çok memnunum en erken ne zamansa o tarihte bakacak. Sen diğer bebeğinden ne kadar süre sonra gebe kaldım ve hangi folikasitleri kullandın canım
Kawa @"Senalay ben baya ara verdim isteyerek ama psikolojim kaldırmadı çünkü tam 1 sene sonra ocakta düşük oldi normal dogumnile bu ocakta da hamile kaldım
Umud-- Feyzadmr kaç haftalık doğum yaptınız acaba bir de üçlü taramada ona bakiliyormus sanırım kan alınıp orada mi anladınız dualarım sizinle 🤲
Umud-- Feyzadmr benim bebeğiminde elleri bilekten gelişmemiş karnimdan su aldılar bana sakat olacak vs diyor cevremdekiler ben onun eli oluurm eli yoksa eli olurum her şeyi olurum başına gelmeyen bilmez tabi
Feyzadmr Umud-- yaa kesinlikle çok doğru bir karar almissinnizz bende doğum yaptım belden aşağısında hareket yok ama bizde ayakları olacağız babasıyla insallah fizik tedavi ye baslacagiz ama böyle tatlı bebek yok her şey Allah’tan ikili tarama yaptırdım bir de detaylı ultrason oldu orada çıktı zaten benimde karnından sıvı alındı
Umud-- Feyzadmr oldu mu ameliyat nasıl belinden aşağısı şimdi insalllah tutar Allah’ın kötü bir şey olmaz
KadersizMelek Feyzadmr Rabbim cümlemize yardım etsin inşallah canım senin güzel melek oğluna da her hastaya da acil şifa versin inşallah 😟
Humayun02 Senalay folik asit kullanmış mıydınız? Benim sürpriz gebelik oldu folik asit kullanmadım haftaya detaylı var ama acaba bunun sebebi ne biliyor musunuz ne dedi doktorlar
Senalay Humayun02 %99 sebebi folik asit eksikliğiymiş aslında gebe kalmadan önce kullanmıştım ama çok kısa süreydi yetmemiş yavruma yetiremedim şimdi yeniden gebe kaldım mucize oldu bizim için ama aynı kaygıları taşıyorum aynısı olacak diye çok korkuyorum her gece değişik değişik rüyalar görüyorum allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🥺 aynı şeyleri 2. Kez kaldırabilir miyim bilmiyorum
Hickimsee Feyzadmr Hayırlı olsun Allah inşallah evine yanına almayı nasip etsin sağlığına kavuşsun 🙏🏻🌸
Humayun02 Senalay yani aslında öncesinde kullandım ama 5-6 ay olmadı süt Buhar yapmıştım enfeksiyon için o ay içinde hamile kalmışım doktor renkli usg ile bakmıştı geçen kemik yapısı güzel dedi ayrıntılı usg haftaya ne bileyim insan korkuyor size ne zaman o tanı teşhisi konuldu ? Ve hangi folik asiti kullanmıştınız folat formu depoları tam dolduruyor diyorlar vicdan azabı çekiyorum ama Nasibi bu zamanaymış diyorum
Senalay Humayun02 her insan bir değil tabiki hiç folikasit kullanmadan sağlıklı bebek dünyaya getirenler var tabiki . Ben 17. Haftamda öğrendim. Ilk gebelikte en başta folbiol kullanmıştım sonra gebe olduğuumu öğrenince doktorum daha düşük olan elevit verdi. Şimdi ise hem folbiol hem decavit kullanıyorum inşallah sorum yaşamayız
Berglgzg @“Feyzadmr”# Rabbim yardım etsin inşallah, evladınıza şifa versin inşallah,sağlıkla büyüsün 🤲