Feyzadmr
Oy kurban olurum ben ona benim oglusumla arasinda bir gun var annesi dualarım hep bebislerimizle bende 23 unde dogum yaptim evdeyim spinal sezeryan oldum mecburi dogum kanalindaydi fakat kismet olmadu catim biraz dar oldugu icin ebe ve doktorum riske atmak istemediler aciklik 2 cm oldu ama suni alırsam kalp atışı vs yüzünden tehlikeye atilmadi cok korkarak doguma girdim hayatim boyunca ilk kez ameliyata girdim cok canim yandi ben cok agri çektim sonrasında ama bebis icin herseye degerdi benim bebegimde kuvezde annesi sakın pes etme sanirim benim bebegimdede enfeksiyon varmis ememiyo emmeyi bilmiyor galibs bilemiyorum aldılar götürdüler icim paramparca ama onun iyiligi icindi belkide hayırlısı buydu sutum vardi ama uzuntuden geri gitti eve geldim icim buruk yarin doktor bilgi verme günü ve bebeği cok az saniyeler boyu gosterebiliyorlarmis seni cok iyi anlıyorum suan yani nebiliyim annelik bambaskaymis suanda sutum gitti gelmiyor diye üzülüyorum elektrikli manuel tum seyleri denedik ne yaptiysam olmadi bebek emdiginde geri gelecek sanirim vae ama damla damla çok uigunum ama bebislerimiz icin ayakta durmamic lazim annesi sende çok güçlü olacaksin olacagiz şuan ihtiyaçları olan tek sey biziz bizimde güçlü olmamiz gerekiyor çok güçlüyüz rabbim bebeğine acil sifalar versin insallah rabbim hicbir anneyi evladiyla sinamasin 😔😔