Aysu1616 Kızlar doğumuma 20 gün kaldı ama isteğe bağlı sezeryan dusunuyorm yapıyorlarmı acaba yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım ne diycek özel hastane ye gidiyorm bu arada😊
Atak66 Aysu1616 benim de yirmi gün kaldı ben de isteğe bağlı olucam tabiki yapar özele gidiyorsan yapar canim
127383 Aysu1616 dün doktora gittim bana kendisi dedi sezeryan ya da normal sen hangisini istersen onu yaptiririz. Bnde sezeryan istediğimi söyledim normalde cesaret edemem😁
Aysu1616 127383 ben normal istiyordum normalde ama biraz hem korktum hemde eşim in izin sorunu var yanımdayken sezeryana gün mü alsam dedim çünkü git gel yapacak uçakla uzak yerde yaşıyoruz normalde bide tayin olayımız var hersey üst üste geldi 🤣😂
127383 Aysu1616 kiz en sağlıklısı normal ama ben cesaret edemem😁 doktor da sağ olsun normal mi sezeryan mi istersin dedi, bnde normale cesaretik yok dedim o zaman kesin sezeryan dedi hiç beni ikna etme çabasına gitmedi😁
Aksakal1907 @127383 benimde normale hiç cesaretim yok henüz 13+5 olduğum için doktoruma söyleyemedim belden uyuşmalı sezeryan istiyorum diye inşallah senin gibi banada sorar ve ikna etmez 🤣🤣
Atak66 Aksakal1907 bende belden uyusmali dan korkuyorum genel anestezi istiyorum uyumak istiyorum komple
127383 Aksakal1907 normal de yapmak istiyorum doğum kilom hemen gider. Dikiş izi kalmaz sorun yaşamam hemen ayağa kalkarim diye ama normal doğuma cesaretim yok ya😁