K_k1905 Arkadaşlar bugün sezeryan dogum yaptım. henüz bebeklerimi göremedim küveze aldılar dualarınızı bekliyorum
Eda3 K_k1905 gözünüz Aydın rabbim tez zamanda kavuşmanızı evinize huzurla gitmeyi nasip etsin inşallah 💚
Sehrbnon12 K_k1905 ayy ikizler miydi canım bende suan 11 haftalık ikizlerime hamileyim cok heyecanlıyım yaa
HavvaNurr38 K_k1905 Çokta erken değilmiş küvözde çok kalmazlar tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 Kaç kilo doğdular
K_k1905 HavvaNurr38 inşallah bebeğimin biri kendi kendine nefesini tam alamıyormuş entübe etmişler ona üzüldüm
Twinmama46 K_k1905 kaçar kilo doğdular acaba🥰gözünüz Aydın olsun inşallah 🤗🤲🏻Çok heyecanlanıyorum böyle bana günü yakın olanların doğurdum postunu görünce 🤦♀️☺️🥹
Sehrbnon12 K_k1905 cok erken degil mi sancınız mı oldu yoksa genellikle ikizler bu haftalarda mı doğuyor
ecenaz891 K_k1905 Allahın izniyle hersey yoluna girecek🙏🏻 Sen gönlünü ferah tut annesi mis gibi bakıyolar orada kendini toparlamaya bak geldiklerinde en cok sana ihtiyaçları olacak🙏🏻
Melo61 Benim de kızlarım 33 haftalık doğdular cuma günü . Birkaç gün entbe kaldılar sonra solunumları rahatlamış . Sizinde bir kaç güne rahatlar bebeğiniz