arenkus -MinikveAnnesi- geçen hafta sordum 4500 dediler Ama doğuma yakın tekrar sormamı istediler zam almaz umarım tekrar
-MinikveAnnesi- arenkus city hospital felan haziranda zam yapacakmış sanırım o yüzden mi diyorlar acaba bende özel kadın doguma gidiyorum ama takipli olunca eski fiyattan gecerli olur zam olsa bile
arenkus -MinikveAnnesi- öyle bir durum varsa ben de eski fiyattayken başlamıştım hatta yıl başından önce daha da hesaplıydı 3600 falan ama sanmıyorum keşke olsa 😔
-MinikveAnnesi- arenkus evet cok zamlandı yılbasından sonra ben şubatta basladım o zaman sorduğumda 4500 dedi takipliler 4000 oluyormus her hastane yapmaz heralde zam
Yeni-Anne3333 arenkus Takipli olunca ve doktor İle görüşünce indirim yapıyorlar sanırım eski fiyattan
aylinnntrhn Karpuzannesi randevu alınamıyor kontrole gideceğim doğum için bilgi alacaktım ama nasıl randevu alıyorsunuz? yada randevusuz giriş var mı?
Karpuzannesi aylinnntrhn maalesef randevusuz muane olmuyor bu aralar doktorlar hep grevde randevularımız iptal oluyor