ParildayanYildiz Umay255 Rabbım sana bağışlasın canım benim daha 2 sene olmadı ama bu süre bile gözümde çok büyüdü Allah yardımcımız olsun
Umay255 ParildayanYildiz şunu bilir şunu derim 1 Yilda olsa insana çok zor gerçekten yaşamayan asla anlayamaz hele cevredekiler baskısı
Limonzeytin ParildayanYildiz Ben histereskobi ile polip aldırmştm bayıltılıyor tamamen altıma sermeye hasta bezi havlu pijama ped götürmştm
ParildayanYildiz Limonzeytin hepsini almadim yanıma ama bazıları var canım teşekkür ederim hastanedeyim şuan evim hastaneye yakın eşim getirir olmazsa
Pinkdreamss ParildayanYildiz bende oldum o ameliyatı bişey götürmedm sabah oldum öğleden sonra çıktım
ParildayanYildiz Pinkdreamss bende çarşamba oldum şükürler olsun geçti gitti canım sen ne kadar süre önce oldun hamile kalabildin mi canim kusura bakma merak ediyorum da bunu yaşadığım için
Pinkdreamss ParildayanYildiz ben 2020 kasımda ameliyat oldum Aralık’ta tedavisiz denedik tutmadı Ocak ayında Dr gittm klomen çatlatma iğnesi oldum sevgililer gününde mutlu haberi aldım cok şükür oğlum sağlıklı bir sekilde soğdu 8 aylık suan ☺️✨❣️🧿
ParildayanYildiz Pinkdreamss MaşaAllah Allah size bağışlasın canım inşaAllah bu güzel duyguyu yaşamak banada nasip olur🤲😍
elifisik34 Pinkdreamss peki dogumun normal dogummu sezeryan dogummu oldu. Ben bugun histeroskopi ameliyati oldugum icin normal dogumun benim icin risk oldugunu ogrendim
elifisik34 nlycltk peki dogumun normal dogummu sezeryan dogummu oldu. Ben bugun histeroskopi ameliyati oldugum icin normal dogumun benim icin risk oldugunu ogrendim