Civcivum _Hill_ Ne güzel izmit güzeldir ❤🤗 benim şuan adet belirtilerim var başka da birşey hissetmiyorum artık yarın belli olur kesin 🤲🏻 hayırlısı hakkimizda
_Hill_ Civcivum Aynen çok seviyorum bu şehri🥰 İnşallah güzel haberlerinizi alırız yarın mutlaka haber verin olurmu?Gebelik belirtileride aynı regli belirtili gibi ya inşallah bebişinize kavuşursunuz🤲🏻
Gzddmrts Civcivum 1138 çıkmıştı. Belki geç döllenme olmuştur senin canım bi kaç gün daha bekle istersen en garanti sonucu o zaman alırsın. Belirtin var mı peki
Gzddmrts Civcivum benimde öyleydi canım adet sancısı gibi bir ağrı ama benim biraz daha şiddetliydi. Hayırlı sonuçlar olsun umarım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
HKclm Gzddmrts benim adet gunumds cuma kuzum bugune kadar sancim yoktu bugun hafif hafif sancim var sanki adet olacm gibi 😔
Gzddmrts HKclm zaten gebelik belirtisiyle regli belirtisi çok benzer ben başka hiç bi farklılık hissetmemiştim 🥺 sabretmekten başka çare yok malesef canım benim rabbim sizlerin de kucağını doldursun en kısa zamanda 🙏🏻
HKclm Gzddmrts amin kuuzm allah razi olsun insallah guzel haberler alirim cok istiyorum artik rabbim hayirli saglikli nasip etsin insallah 🤲 ol derse olur olmazsa da sabir edicez elden birsey gelmez
durumom2022 Civcivum Üzülme bırakma bence tedavini benimde ilk aşılamam tutmadı. 2. De nasip oldu. İlkinde gittim kan verdim sonucu göremeden adet oldum ama pes etmeden 3. Günü gittim tekrar yaptırmak istiyorum dedim. İnşallah sizede nasip olur🙏
Civcivum durumom2022 Ben 5 senedir hep doktorlardayım sanırım bu sefer pes edicem yani biraz akışına bırakmak istiyorum
iremozkar Civcivum canım benim de erken gebelik testinde negatifti ama 8 gün gecikince normal testten yaptım pozitif çıktı. O erken testler güvenilir olmuyor