Civcivum Kızlar selam aşılama olalı 1 hafta 6 gün oldu bugün akşama doğru erken gebelik testi alıp yaptım ama çıkmadı adet de olmadım sizce varsa çıkarmı şuan çıkmaz mı erken mı yaptım zamanında mı hiç bilmiyorum çok gerildim🥴
Gzddmrts Civcivum bende aşılama ile gebe kaldım. Benim adetime birgün vardı kanda çıktı. son iki üç gün şiddetli kasık ağrım olmuştu
iremozkar Civcivum canım benim de erken gebelik testinde negatifti ama 8 gün gecikince normal testten yaptım pozitif çıktı. O erken testler güvenilir olmuyor
Deletedmom_85 Civcivum regl gecikmesnden sonra yapman daha garanti olur.2 3 güne yaparsın canım. Rabb’im gönlüne göre versin ♥️
Deletedmom_85 Deletedmom_85 canım aşılamayı hangi hastanede yaptırdın? Devlet mi özel mi? Mazur görürsen ne kadara mal oldu?
Civcivum durumom2022 Anladım benim 1 gün geçmedi hatta 1 gün önce yapmış oldum ama erken gelebil testi aldım bilerek olsa çıkmaz miydi ki
_Hill_ Civcivum aa sizdemi kocaelidensiniz?Bende 8.Gün önce yaptırdım aşılama özel aktif kocaeli hastanesinde.İnşallah benimde sizin gibi pozitif olur sonucum🤲🏻😊
Gzddmrts Civcivum 1138 çıkmıştı. Belki geç döllenme olmuştur senin canım bi kaç gün daha bekle istersen en garanti sonucu o zaman alırsın. Belirtin var mı peki
Civcivum _Hill_ Evet kartepe de oturuyorum ama gölcük medar hastaneisnden çok memnunum orada tedavi görüyorum aşılama orda yapıldı fakat daha pozitif mı bilmiyorum 🥴 test yaptım çıkmadı yarın kan vericem
_Hill_ Civcivum bende izmit merkezde oturuyorum bende yeniköye gidiyorum ordan çok memnunum.Yarın kan verdiğinizde çıkar inşallah bebiş çıkar🤲🏻🥰Benimde 8.günüm ama bakalım çok fena midem bulanıyor bide regli sancısı çekiyorum ekstra bir ilaç vsde kullanmıyorum.Sizinde böyle olmuş muydu?
Civcivum _Hill_ Ne güzel izmit güzeldir ❤🤗 benim şuan adet belirtilerim var başka da birşey hissetmiyorum artık yarın belli olur kesin 🤲🏻 hayırlısı hakkimizda