Selincimm Eminecak Oguzhanberraselina çok sagolun Allah razı olsun geldik 3 cm açılmam varmış 1 saate epidural yapıcaklar
Selincimm Cmre35 çok arttı ve şiddeti de arttı epidural bekliyorum epidural olunca deneyimlerimi yazarım
Selincimm Epidural oldum açılma bekliyoruz şimdi. Allah bin kere razı olsun epidurali bulandan yüzüm gözüm kaymıştı gelen sancılardan epidural sonrası uyudum bile böyle bi rahatlık yok ama doktor gelmedi açılmamı bilmiyorum henüz
Selincimm Bütçesi olmayan ama normal doğum isteyen kızlar para biriktirin ve epidural yaptırın bu dayanılcak bi ağrı değil ya.
Srn_39 Epıdural nekadar fiyatları canım bende öle istiyorum🫣ilk oğlumda çok çekmiştim suni sancı bunda istemiyorum 😄Rabbim hayırlı doğum versin sağlıkla al yavrunu kucağına 🙏🏻
Selincimm Valla sigorta içindeydi bilmiyorumki ama galiba 1000-1500 ama değişebilir hastaneden hastaneye sorun isterseniz sizde
Tuana_ Selincimm gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün nasıl geçti doğumun Rabbim bizlere de nasip etsin benimde çok az vaktim var doktor 2hazirna kadar doğurdun doğurdun doğurmadın yatışını yapıcam dedi duaların benimle olsun
Selincimm gozdeyagci tabiki aynı şeyler değil nişan tıkaç görevi gören mukusumsu damarlı beyaz veya hafif penbemsi bişey su ise bildiğin su akıyor içinden