Selincimm 38+5 deyim ve sabah 6 da nişanım geldi, hala yarım saatte bir sızıntı şeklinde suyum geliyor ve 1 saatte bir sancım var dua edin kızlar sabaha doğurucam sanırımmmm
Emine003 Selincimm Rabbim yardımcın olsun inşallah canım 🤲 sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰
Benjaminannesi Selincimm ayyy Allah’ım sağlıkla gelirsin inşallah bebişini de sağlıkla alırsın kucağına bir avazda ❤️❤️❤️
Hazalaskin Selincimm ay hadi inşallah bi avazda canım 38+5 deyim bende benimde sanırım sancım var ama bilmiyorum ki daha yeni başladı son bi haftadır her sancıya doğuruyorum diyorum zaten 😂 bol bol dua edicem sende benim için et 🥰
Raziyetes Selincimm rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda kurtulun ikinizde sağlıkla inşallah bende beklemedeyim ama bende tık yok 🥹🥲
Selincimm Hazalaskin çok teşekkür ederim inşallahh seninki de bir avazda kolayca olur bakalım suyumun gelmesi kesildi ara ara sancı geliyor ama şöyle söyliyim insanın nefesi keailiyor anlamamak imkansız diyorlar ya gerçekten im kan sızzz
Hazalaskin Selincimm ay ben yine doğurmuyorum o zaman henüz nefesim kesilmiyor 😂 suyum falan da gelmedi
Selincimm Raziyetes hadi inşallahh seninki de kolayca hemencik olur canım Allah kurtarsın hepimizi aminn
Cmre35 Selincimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sancıların nasıl başladı acaba söylermisn
Selincimm Cmre35 aminnn hepimizin canım benim sabah 6 da nişanım geldi sonra kısım kısım suyum geldi ama doktorum gelme hastaneye dedi hala evde sancı çekiyorum. Sancılarım gündüz 3 gibi başladı beline vuruyor insanın bide kasıklara vuruyor kasılmam oldukça hala suyum geliyor ama 5 dkda 1 e inince gel dedi doktorum evde bekliyorum
Cmre35 Selincimm anladım canım. Benimde belim ve kasıklarıma vuruyo nişanım falan gelmedi daha bide bacaklarıma kramp gibi çok vuruyo. Uzandigim zaman hafifliyo gibi oluyo ama ayaktayken mahvediyo beni
Oguzhanberraselina Selincimm hadi insAllah sağ salim kucagina al canim bebeğini 😍Canim sanci nasil bisey şuan kaç dakkada bi geliyor.Ve duydugum kadarıyla sancini sicak suyun icine girip çek çok rahatlatiyormus ve squat yap canim
Selincimm Oguzhanberraselina sancıyı anlamamk gerçekten imkansız belinden kasıklarına tarifsiz bir agrı 5 dk 1 45 saniyelere düştü hastaneye gidiyoruz zaten
Eminecak Selincimm buralardayiz dogurunca haberdar et bizi. Burda en sevdigim en duygulandigim sohbetler doguma giden gebelerin yazmasi 😊💙 allah yardimciniz olsun sağ Salim kurtulun ikinizde
Selincimm Eminecak Oguzhanberraselina çok sagolun Allah razı olsun geldik 3 cm açılmam varmış 1 saate epidural yapıcaklar