dml33 Tssemanur yavastan doğum sancıları galiba artk normal normal doğum pozisyonunda itio mu napio kafayla😅
Tssemanur dml33 sordunuz mu kafası dönmüş mu. Benimki dönmüş baskı yapıyor o yüzden. Hele de yürürken 15 dk dan sonra sanki taş kesiliyor karnim
Nistik Tssemanur Ay insallah ya ters olmasida aşiri rahatsiz ediyor rahiminde baski oluyor yemek yiyince mideme baski oluyo kusucak gbi oluyorum
Melina23 Tssemanur yatamıyorum yatsam kalkamıyorum vajina kemiğinde inanilmaz ağrım var yürüyemiyorum kendimi ayı gibi hissediyorum bian önce sağ salim doğsa keske
miyopmom Ozlm06 ilk hamileligimdede olmustu dogumdan sonrada olmustu simdi yine oldu doktora yazdim recete verdi fitil kullan dedi geceleri birde uyusturucu kremim var
Ozlm06 miyopmom ilk hamilelimde olmadı benim şimdi 36 haftalık hamilelimde oldu benimde🙈 krem verdi ama yan etki yaptı bana faydası olmadı
Ozlm06 miyopmom hayır genel cerrahi doktoru sadece krem verdi işte ama bir yakınım tavsiyesi üzerine ozon yagı kullan dedi onu kullandım biraz rahat ettim
Busakts Tssemanur hiç bir sıkıntım yok sadece bebiş hala dönmüyor haftaya sanırım sezeryan bizi bekler
Rabiaugur Tssemanur çok zorlanmaya başladım artık çok çabuk yoruluyorum ama sürekli bişeyler yapmak istiyorum gece uykuları çok kötü kas ağrılarım çok var haftaya gün alıcam sezeryan için bebişimin ve benim herşeyi hazır beklemedeyiz