haticerabia45 EssoSavve sağlıkla büyütün inşallah çok teşekkür ederim her kelimen çok değerliydi.daha uzun yazsaydın inan üşenmez okurdum.ilk kez sezaryen olacağım burada bazı hikayeleri okuyunca panik atak oluyorum tüm gün kalbim duracak gibi atıyor birde hastaneye gidince ne yapacaksın diyorum kendime kızıyorum şimdi etkileniyosun nasıl spinal olacaksın diyorum..😭😭
EssoSavve haticerabia45 yaa canım benim gerçekten korkularını anlıyorum benim ilki de spinal olmuştu inan bana korkulacak bişi yok. Benim tek korkum bebeğim küveze girer mi diyeydi. Zaten yanlış değilsem bi 5-10 dk içerisinde bebeği çıkarıyorlar görünce dünya dönmeyi bırakıyor resmen anının tadını çıkar hayatın boyunca sorguluyorsun keşke korkmasaydım baksaydım görseydim vs diye. Hani derler yA erkeklerin askerlik anısı kadınlar doğum anısı hep kalır. Ve hep anlatacaksın bıkmadan usanmadan ve her seferinde duyguyu yaşayıp duygulanacaksın kendine zehir etme çok kolay 🙏🏻
1Gokturkannesi EssoSavve Dün doktorum gördü zaten canım 100 ün üstünde 1 tane sancım çıktı bekleyebileceğimi söyledi cuma günü alacak ben kendi kendime tedirgin oldum acaba mı diye ama doktor bekler dedi bakalım 🤔
EssoSavve 1Gokturkannesi doktoruna güven o zaman canım asla riske atmazlar. Benim doktorumda tamam 25 i yazayım ama bu bebek beklemez doğar dedi dediği gibi oldı ertesi gün sancım başladı 🤷🏼♀️
EssoSavve annesialisi anladım canım ablama eşim söylemiş abla ben alamam sen al diye 😁 Babaya veriyorlar bebeği ama onlarda alır tabi doğuma girince bebeğim benimle çıkabilir mi diue rica et ama sana şöyle söyleyim çok soğuk donuyor bebişlerimiz çıkmasını tavsiye ederim
1Gokturkannesi EssoSavve Yaa ☺️ Bizimde babamız yolda 6-7 saat daha beklersek tamamdır sonra gelebilir gelmek isterse 😅 Çok teşekkür ederim canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini ☺️🙏
haticerabia45 EssoSavve inşallah benim de öyle olur canım..okumak görmek istemiyorum bazı olumsuz doğum hikayelerini ama iç güdüsel merak ediyoruz işte.🥰 İnşallah bende size güzel haberler verebilirim dediğiniz gibi kızlar korkulacak birşey yokmuş diyebilirim çok sağolun pozitif düşünce ve yardımlarınız için 🙏🙏🌼
EssoSavve haticerabia45 canım benim geçen hafta bende aynı duygularla dua ettim hep ve doğum anında da sizler için çok dua ettim iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah sağlıkla kucağına al meleğini ♥️🤲🏻😘
haticerabia45 EssoSavve çok teşekkür ederim bende sürekli dua ediyorum hem kendim hemde benim gibi doğuma girecekler için Allahım sağ salim kuşlar gibi hafif bir şekilde çıkmak nasip etsin ağrısız acısız 🙏🙏🥰