cemreee__ 2prensesannesiiii bekle kuzum sabret gitme hiç direk doktora git cuma kan falan verme şimdi hiç kendinş gerginliğe sokma birde böyle deneyelim bakalım 🥰🥰
2prensesannesiiii cemreee__ yok kuzum ya kimyasalsa 🥲 en azından bakalım inşallah sağlıklıdır ya inşallah 🙏🏻 ❤️
Eldgrn 2prensesannesiiii evet canım cumartesi vermiştim pazartesi verdim bakalım yarın tekrar veririm olmadı
Eldgrn 2prensesannesiiii ay canım ben burdayım diyor hadi hayırlı olsun inşallah çıkma günü de çok güzel bir değer çıkar mutlaka haberdar et kaç haftalık oluyor son adet tarihine göre 🥰🥰🥰
gunesligun 2prensesannesiiii hayırlı olsn. Bu posttan bayağı gebe çıkıyor🥰 sat 16 mayıs benim. Senin kaç?? Takip edelim birbirimizi
Eldgrn 2prensesannesiiii ben hesaplayamiyorym herhalde herşey güzel giderse doktor adet zamanını düzenler gibi geliyor adetler çok düzensiz geç döllenme diye. Tahmin ediyorum
gunesligun 2prensesannesiiii benden 1 gün öndesin. Kese gör kalp atışı duy bana haber ver😅 benim 16 mayıs
2prensesannesiiii Eldgrn benim bi önceki geç döllenmeydi 20 şubat son adet tarihimdi doktor 2 mart diye girmişti bilgilerimi
Eldgrn 2prensesannesiiii bir zaman geçse eşime demedim yarın da veririm kan pazar günü de babalar günü ya herşey yolunda giderse inşallah o zaman söylerim supriz yaparak cemreee__