tmelooo Ben ogrendigim gunden beri surekli korku endise surekli iyi mi saglikli mi hep bunlari dusunuyorum sizlerdemi boylesiniz ben mi cok takinti yaptim acaba
Eldgrn cemreee__ 2prensesannesiiii Sonuç çıktı 16.02 çıktı yine düşük geldi hakkımda hayırlısı olsun çıkmaya kadar vermicem olağan haline bıraktım
Eldgrn 2prensesannesiiii evet canım cumartesi vermiştim pazartesi verdim bakalım yarın tekrar veririm olmadı
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii hadi bakalım bekliyorum kuzu çift çizgi göster bize hayırlısıyla 😍😍
melisaugtr 2prensesannesiiii ayy canım benim bak gözükmüş çok sevindim gerçekten 🥰 inşallah sağlıkla devam eder🙏🏼
cemreee__ 2prensesannesiiii kuxum belli etmiş kendini anne ben burdayım diyo resmen allahım şükürler olsun inşallah daha güzel günlere inşallah sağlıklı bi şekilde artsın hemen doktorunla görüş düşük önleyici ne varsa başlatsın 🥰🥰🥰🥰
Eldgrn 2prensesannesiiii ay canım ben burdayım diyor hadi hayırlı olsun inşallah çıkma günü de çok güzel bir değer çıkar mutlaka haberdar et kaç haftalık oluyor son adet tarihine göre 🥰🥰🥰
2prensesannesiiii cemreee__ cuma günü artık bakalım 🥰❤️ O değerle doktora dicem doktorum 5.9 çıkan değerime kuzum bekleyelim dedi
cemreee__ 2prensesannesiiii bekle kuzum sabret gitme hiç direk doktora git cuma kan falan verme şimdi hiç kendinş gerginliğe sokma birde böyle deneyelim bakalım 🥰🥰