Gulcingezer 2prensesannesiiii hadi bakalm ins tutar kuzum sen bgunle yarini da bos gecme sakin olur mu en onemli gunler biliyosn
Gulcingezer 2prensesannesiiii bu da biraz koyu geldi bana ama belki aksamina yada yarin sabaha da catliyor olabilir canisi sen gunlerini degerlendir de bekle
2prensesannesiiii Gulcingezer amaan artık yapmayım bugünü değerlendiririm sonraki günleride🙏🏻🥰 enfeksiyon var galiba sol kasıkta ağrı batma hissi bacak arama vuruyor ağrısı karında şişlik ağrı kokulu idrar ve ne hacetse akıntım yok 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
yasemin9222 2prensesannesiiii canım ikiside koyu olan çizgi oldumu o gün yumurtlama oluyor ertesi gün 2. Çizgi siliklesince catlama sen bugünü kesin değerlendir. Yarında çek at nasıl çıkacak
2prensesannesiiii Hafza hoşgeldin 🥰💫🧚♀️ Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı bi ay olsun 🥰💫👼👼👼
Gamzedefnem 2prensesannesiiii benim bugün kasıklarım agriyor belim ağrıyor şişlik var karnında anlamadım ya
2prensesannesiiii Gulcingezer 2 tane li olan sabah ve şimdi yaptığım 3 lü olanda dünle beraber yaptığım test ve ilişki oldu bundan sonrası allahu teğalaya kalmış haydi bakalım😂🥰🙏🏻💫
2prensesannesiiii Gamzedefnem al bendende o kadar yumurtlama zamanı ondan mı diyorum bi yandan benim aklım enfeksiyondan şüpheleniyor
Gamzedefnem 2prensesannesiiii senin yumurtlamadan olabilir ama benim yumurtlama geçti anlamadım niye bakalım inşallah bebiş vardır da ondandir
2prensesannesiiii aylin1629 aaaa niye herkes öyle olmuş aynı şikayetten muzdaribim gece rahat uyumuyorum batma ve ağrı var🥲
aylin1629 Gamzedefnem uygulamada bugün yumurtlama günü olarak görünüyor şeffaf uzayan akıntımda var inşallah yumurtluyorumdur🤭😁
aylin1629 Gamzedefnem seninde akıntı var mı canım bende enfeksiyon dan korkuyorum hep daha önce oldum