2prensesannesiiii Gulcingezer dün ilişki oldu bugün bekleyip yarın mı ilişki olsa daha mı sağlıklı olur sence ?
yasemin9222 2prensesannesiiii canım devam et yapmaya Ben adetim biter bitmez başlıyordum koyu rengi görene kadar yapıyorum sende devam bakalim
Semadml 2prensesannesiiii ah bilsem zaten canım o kadar yandı ki çok az bir açılma oldu tıkalı dediler
2prensesannesiiii Semadml yaaaa 😢 üzüldüm kuzum ya çok geçmiş olsun bekletmez inşallah çok hemen gebe kalırsın✅🙏🏻
Semadml 2prensesannesiiii bir kaç saat içersinde daha da koyulaşacak gibi bence kesin değerlendir bu 3 günü :) hadi inşallah bakalım
tanebebek 2prensesannesiiii canım bu ay sadece bizim iki gün birliktelik oldu eşimle ayrı şehirdeyiz benim beklentim yok o yüzden🥲
Gamzedefnem 2prensesannesiiii canım ben bu kaset testlerin anlamıyorum genelde ben strip testlerden kullanıyorum ama var gibi ya da yakın değerlendir bence strip testlerde ikiside aynı koyulukta oluyor
2prensesannesiiii Gamzedefnem ben martta bundan yaptım yine 2 si aynı koyulukta oldu memnunun bundan diğerini kullanmadım ama ilerleyen aylarda alırım 🥰
2prensesannesiiii yasemin9222 yani biter bitmez ilişki oldu şuan döngünün 13. Günü ben yapmıcaktım bu ay merak ettim pik olmuş mu diye büyük ihtimalle akşam ya da yarın pik olacak inşallah 🙏🏻 🥰
2prensesannesiiii Gulcingezer kuzum günaydın🌝 dünkü testim kopkoyu oldu şimdi tekrarladım silik çıktı çatlama oldu bence bugünü değerlendirmeye bakim sonraki günleride🥰🥰
Gamzedefnem 2prensesannesiiii ben hep innovita aldım onunla hep yakaladim hiç boş geçmedim daha önce iki gebeliğim oldu ama kalp atimlari durdu şimdi doktor prednol verdi bebeği vücut yabancı olarak görmesin diye şimdi öyle deniyorum bakalim
2prensesannesiiii Gamzedefnem ay çok geçmiş olsun bende aynı durumdan muzdaribim bi kimyasal bi kürtaj hadi bakalım hayırlısıyla olur bu ay inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende şimdi testi tekrarladım Bakar mısın ?🧚♀️🙏🏻
Gulcingezer 2prensesannesiiii hadi bakalm ins tutar kuzum sen bgunle yarini da bos gecme sakin olur mu en onemli gunler biliyosn
yasemin9222 2prensesannesiiii canım ikiside koyu olan çizgi oldumu o gün yumurtlama oluyor ertesi gün 2. Çizgi siliklesince catlama sen bugünü kesin değerlendir. Yarında çek at nasıl çıkacak