Hafza Kızlar kaset test yaptım ben ip incecik cizgi cıktı degerm 135 geldi kaset testleri anlamış değilim üzülmeyin adeti bekleyin
aylin1629 Hafza benimde bugün 26. Gün canım 25 26 günde oluyorum ve hala olmadım pazartesi kaset test yapmıştım çıkmadı yarını bekliyorum bana da umut oldun belirtilerin nelerdi adet olacak gibi ağrılarım var🤷♀️
Hafza Doktor 3 günde bir alalım dedi perinataloga gönderdiler ilaç düzenlemesi için bende mthfr homozigotta
2prensesannesiiii Hafza anladım canım pazartesi yani hadi gözün aydın her şey yolunda gider inşallah 🙏🏻
cemreee__ 2prensesannesiiii sen nerden alıyon kuxum erkenci testlerini internetten mi eczaneler çok pahalı ya
cemreee__ 2prensesannesiiii ben normal kaset testi internetten aldım çok uyguna geldi ama erken test için güvenemedim hamile olmazsam ondan da alayım
Hafza aylin1629 gögüslerim hassaslaştı kremsi akıntım carşambandan sonra cok arttı canım başka belirtmde olmadı
aylin1629 Hafza anladım canım peki adet sancısı oldu mu hiç bir iki gündür ha oldum ha olacak ağrı gelip gidiyo bende çok korkuyorum 🥺
Hafza Kızlar kaset testtaptım cok ince cizgi cıktı degerin 135 geldi kaset testlerin deger aralıkları yüksek heraşde 2 test yaptım dün biri cok gec cıktı bugün gaptıgımda ince cizgiydi bence bekleyin nırmal kadet testleri hassas degiller
ParildayanYildiz gunesligun benimde takvimde 12si gösteriyor ama geç yumurtlama oldu pazartesi yapcam ben canım