2prensesannesiiii Hafza oooo maşallah 🧿 canım benim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bize de bol dua et🙏🏻
ParildayanYildiz Hafza hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşaAllah çok sevindim 😍😍 darısı bizlere inşaAllah 🥰🥰🤲
cemreee__ ParildayanYildiz bilmiyorum kuzum birdaha tekrarlarım belkş bir iki gün sonra umarım öyledir her ay ümit etmekten yoruldum ya
ParildayanYildiz cemreee__ anlıyorum seni kuzum inanki rabbimden hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok malesef
2prensesannesiiii cemreee__ ama çıkmaz 🤭 ben kaset yaptım çıkmadı erken test yaptım hayalet çizgi çıktı sonra kan verdim 10.4 çıktı kaset testin çift çıkması için betanın 30 civarı olması gerekiyor erkenci test çok hassas 5 6 iken çıkıyor pozitif
cemreee__ 2prensesannesiiii sen nerden alıyon kuxum erkenci testlerini internetten mi eczaneler çok pahalı ya
cemreee__ 2prensesannesiiii ben normal kaset testi internetten aldım çok uyguna geldi ama erken test için güvenemedim hamile olmazsam ondan da alayım
Hafza Cok teşekkür ederim bol bıl dua edecegim size inşallah saglıkla devam eder 2 düşüğüm var ki tedirgin oluyorum