Siyahbeyaz03 2prensesannesiiii vajinal enfeksiyon mu vardi arkadasinizda? MaşaAllah Allah bagislasin :)
Hafza Sebolele benimde degerim oazaresi 1.34 geldi inşallah yükselir suan nasılsın muayene oldunmu kaç gğnde yükseldi degerin 1.3 gen 23 e
Sebolele Hafza canım ben pazartesi vermiştim çarşamba tekrar verdiğimde yükselmişti ama benim adetime 10 gün vardı eğer gecikmen varsa ve sonucun buysa biraz daha beklemeni öneririm çünkü daha önce benim 7.13 gelip kimyasal yaşadığım oldu bir gün sonra hemen 3 e düştü kanamam oldu adet olarak
merveiyd Sebolele Hafza Merhaba kızlar benim de bi sürü belirtim vardı, özellikle dün gece çok kasık ağrısı çekince acile gittim kan verdim, 1.20 çıktı çok üzüldüm 😔 5 gün var regle, inşallah gelmez de değerim artar, sizce böyle bi ihtimal var mı
Hafza merveiyd benim akıntı kremleşti gögüs agrım var azcık 24. Günüm adetime 2yada 3 gün kaldı.test yaptordıgımda adetin 22. Günüydü doktor 28 e göre hesapla dedi
Deletedmom_85 merveiyd kızzzzz ah Allah’ım keşke o günleri de görürüz inşallah 😔 o beklenen adet tarihim🤭🌺
merveiyd Deletedmom_85 Ayy aklım fikrim btc değerinde 😅 Allah söyletti belki de, hadi inşallah o günleri de görürüz 🥰