2prensesannesiiii Ffnur evet varla yok arası yorum yapamadım ama kan versen daha iyi olur ya da yarın erkenci bi test al yap inşallah var gibi 🥰
Ffnur 2prensesannesiiii aynen bende emin olamiyorum😂neyse canm surda 3gune ne kaldiki bekliycem yapmiycam test tekrar hüsrana ugramak istemyirum bugun esimin dogum günüydü ciksydi surpriz yapcktm ama sabah cikmadi olmadi bu ay dedim😂😂
Ffnur 2prensesannesiiii evet kurumayda suyla yikayin giderse kuruma diyolrya bnde suya tuttum o an goremedm sonra tekrr gelms cizgi hafif oda kurumadir belki😂😂😂
2prensesannesiiii Ffnur erkenci test alsaydın belki çıkardı belki var ama emin olamicaksın erkenci test beta 5 ken bile çıkıyor ama normal kaset test için beta 30 olması lazım en fazla
Hafza Ffnur ben de 2 gün sonra tekrar edecegim inşallah degerim yükselir 🙃 ilk gebeliğiöde benimde böyle olmuştu 2. Cizgi yerinde sarı nokta gibi oldu 2. Gün sonra koyulaştı
tmelooo 2prensesannesiiii çok fazla kasık ağrım başladı ve sık idrara çıkma yarın bi erken gebelik testi alıp yapıcam 🙏🏻
merveiyd tmelooo benim de iki gündür kasık ağrım var hele bugün çok fazla, eğilirken, koltuktan kalkarken falan çok zorlanıyorum sizin de öyle mi