ParildayanYildiz 2prensesannesiiii gitgide yükselecek bir değer kuzum belki güzel bir mesaj vardır bunda😍🤗
Gorkim 2prensesannesiiii hayırlı haberler inş heycanlı bekleyiş başladı sende hiç bir belirti var mı bende sağ kasığımda hafif ağrı var ama psikolojikte olabilir bir tane kaybım var onda acayip göğüs hassasiyeti vardı
2prensesannesiiii Gorkim benimde kaybım var bulantı olmuştu bende ama şuan yok hafif ekşime oluyor rahatsız etmiyor diş ağrım var kasık ağrısı vardı geçti hafif sancı oluyor ama iyiyim şuan hiç belirtim yok anlık oluyor olursa da
merveiyd Gorkim Reglime 5-6 gün var, benim de iki gündür sol kasığımda bi batma acı vardı bugün de sağa geçmiş biraz. Regl ağrısı değil de arada bıçak sokmuşlar çeviriyorlar gibi bi ağrı. Sizin de öyle mi
Gorkim 2prensesannesiiii bende yok gibi belirti ilkin de çok göğüs ağrısı vardı Allahın takdiri inş bu sefer olur ikimizi de hayırlısıyla🙂
2prensesannesiiii Ffnur canım kaç gün vardı regla üzülme bu ay değilse elbet başka ay olur bende umutsuzum
Gorkim merveiyd benimde sağ kasığımda hafif batma var arada belime vuruyor biraz regl olcakmışım gibi karın ağrısı var ama bıçak batma hissi değil . Diyorum ki acaba psikolojik mi 🙂
Ffnur 2prensesannesiiii ya diger gebeligimdede kaset testle yapmstm cikmsti 6gun önceden yapmstim bide ona guvenerektn gine kasetle yaptm yani
2prensesannesiiii Ffnur onda çıkmayabilir canım ben kaset test yaptım çıkmadı erken gebelik testi yaptım sonradan ince silik çizgi çıktı ertesi günü kan verdim 10.4 çıktı
2prensesannesiiii Ffnur normal kaset testte 30 40 civarı olunca pozitif çıkar erken gebelik testi hassas beta 5 6 yken pozitif çıkıyor