Ffnur sirine0429 bende yok gibi hssediyorum cnm sadece sol kasigimda ağrı var batma gibi oluyo bi bide akinti cok yokda beyaz kremsi gbi bi akintimvar iki gündür surekli degl ama gunde bir yada iki kere oluyo seninki nasil bi akinti
sirine0429 Ffnur benimde sanki sol kasığımın orda bir şeyler oluyo ağrı gibi de değil tam aslında. Benim akıntım kremsi gibi canım beyaz renkli arada su gibi de geliyo ıslanıyo benimde sürekli değil bu arada
2prensesannesiiii hilalaydin canım erken gebelik testinde çıkması lazımdı ama adet gecikmeni bekle geç döllenmedir belki
hilalaydin 2prensesannesiiii adete 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugün evde kaset test vardı oda negatif çıktı
Bsrnura 2prensesannesiiii canım benim bat 17 35 günde bir adet oluyorum yeni yumurtlamadan cıktım yani bu ay klomen kullandım ama biraz düzensiz kullandım hata 2 adet kaldı etkisi oldumu bilmiyorum bakalım ne olcak görcez
ParildayanYildiz merveiyd aynen öyle canım daha net sonuç alırsın en azından bende önceden hemen yapıyordum ama artık günüm geçmeden yapmam diye düşünüyorum 😥
2prensesannesiiii tmelooo canım öyle düşünme bende adet sancısı çektim önceki gebeliğimde hamileymişim
2prensesannesiiii tmelooo inşallah canım az kalmış gecikmeni bekleyelim bakalım🙏🏻 İstersen yarın erken gebelik testi yap 🙏🏻
Gorkim 2prensesannesiiii hayırlı haberler inş heycanlı bekleyiş başladı sende hiç bir belirti var mı bende sağ kasığımda hafif ağrı var ama psikolojikte olabilir bir tane kaybım var onda acayip göğüs hassasiyeti vardı
Semadml 2prensesannesiiii benimde sağ tarafımda ağrı var regl bir hafta kaldı ve doğru düzgün pik görmedim biliyorsunuz buna rağmen olabilir mi acaba ya
tmelooo 2prensesannesiiii çok fazla kasık ağrım başladı ve sık idrara çıkma yarın bi erken gebelik testi alıp yapıcam 🙏🏻
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii gitgide yükselecek bir değer kuzum belki güzel bir mesaj vardır bunda😍🤗