2prensesannesiiii ParildayanYildiz ama bak testim çok silik 1 gün arayla tekrar yaptım kopkoyu çıktı bence üzülme geç yumurtlama göreceksin demek ki bu da sıkıntı değil ki
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ama olmazsa nasıl adet olacaksın ki her ay yumurtlarız o yumurta ilişki olmazsa ya da tutmazsa ilişki sonrası kiste dönüşür ve adet yoluyla atılır ben öyle biliyorum
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii o kadarını çok bilmiyorum ki kuzum sağlık olsun ben takibe devam ediyim bakalim neler olcak
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yok canım hatta 1 -2 gün bekler yaparım belki çünkü yumurtlamam yakın olunca en azından koyulaşiyordu bu tam silik şuan en azından netleşir biz kendimizce değerlendiririz yinede günleri nasip olur belkide
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii inşaAllah kuzum yok eskisi kadar takmıyorum kurtajdan sonra yeni denemeye başladık zaten nasip olur inşaAllah olmazsa adet olduktan sonra kontrolüm var zaten doktorumla da bir bakarız duruma
2prensesannesiiii ParildayanYildiz tamam canım bi kontrol etsin için rahat eder benimde bu ilk deneme olmazsa üzülmicem ama inşallah olur bekletmez 💫🙏🏻
2prensesannesiiii ParildayanYildiz acaba çatladı mı ? Mesela dün 3 te yaptın galiba şimdi 3 te 24 saat belki olgunlaştı ve çatladı sen yaptığında olabilir mi?
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yok kuzum illa gozukurdu o kadar kısa sürmüyor bu ovulasyon belki geç olur bu defa her ay aynı olmuyormuş
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii dün olmuştu kuzum bugün olmaz bence🙈 akşam da eve geç geliriz zaten eltimin oğluna sürpriz doğum günü kutlucaz halim kalmaz 😃😃
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii kaçamıyorum aslında ama bir umut 😃😃🙈🙈 boğa burcu erkeğiyle evliyim sen düşün gerisini 😃😃
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ahahhahahhh ooooooo sabah akşam yemekten önce sonra hep her anımda yanımda istiyorum şarkısı eşinden sana gelsin😂😂😂😂😂 benimkide akrep bende aslan😂😂😂
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii ayy akrepler de çok fenadır Allah yardim etsin kuzummm😃😃🙈 bende tam bir balık 😃😃