ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yani niye olmuyo demekle olmaz az olsun diye destek çıksınlar biraz düşünsünler nasıl oluyor bu çocuk 😃😃🙈🙈
2prensesannesiiii ParildayanYildiz aynen öyle valla ben şimdi gidecem stresle dönecem haberiniz olsun 😂😮💨😮💨😮💨😮💨
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii 3de yapicam tam kuzum beklemedeyim az kaldı heyecan yaptım bakalım bugün nasıl
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ya şurda ne kaldı 3 e ha 14.43 ha 3.00 ne fark ediyor söyle bana😂😂
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii ayy görmemişim kuzum ya şimdi yapicam aslında çok sabırsızım da emin olma duygusu ağır bastı bekledim bu saate kadar😃😃
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii ben hep adetimin 17.gunu yumurtlama olurdu bugünde 17.gün ama yok kuzum çok silik
2prensesannesiiii ParildayanYildiz acaba çatladı mı ? Mesela dün 3 te yaptın galiba şimdi 3 te 24 saat belki olgunlaştı ve çatladı sen yaptığında olabilir mi?
Semadml ParildayanYildiz @2prensesannesiiii Kızlar benimkine baksanıza bugün hiç çizgi yok tam koyu olmadı yani bu ay hiç ve dünden önceki gün ilişki oldu dün boş bugün yapmalı mıyız ??
ParildayanYildiz 2prensesannesiiii yok canım 2 saat önce lavaboya çıktı afedersin sonra ne su ne lavabo o lh normunu biriksin diye bekledim ama ya geç olacak yada olmaz belki bu ay
2prensesannesiiii ParildayanYildiz ama olmazsa nasıl adet olacaksın ki her ay yumurtlarız o yumurta ilişki olmazsa ya da tutmazsa ilişki sonrası kiste dönüşür ve adet yoluyla atılır ben öyle biliyorum