Esrakse babysare yürürken kasık bölgesinde baskı hissediyorum. Doktora sordum büyüdükçe baskıyı hissetmen normal dedi. Bir de sertleşmesi beni rahatsız ediyor nefes alamıyorum ve çok geriliyor. Pozisyonundan dolayıymış. Sizde de oluyor mu
Papatyalibebis Bacaklarım çok ağrıyor ayağa kalkmaya çalışırken iki büklüm oluyorum sizin nasıl gidiyor
babysare Papatyalibebis bende oturduğum yerden kalkarken zorlanıyorum yatakta sağa sola dönerken . Temizlik yapınca belim çok ağrıyo hiç bişey yapmazsam sorun yok şükür e bide gece bacak krampları 😔
babysare Esrakse evet ara ara yokluyo sertleşme özellikle çok yürürsem gerilince canımı acıtıyo ara sıra
wisesmom Esrakse benim de karnımın altı sepsert oluyor :( çok rahatsız edici. Yürüyünce, hareket edince geçiyor sanki biraz.
babysare wisesmom yalancı sancılar oluyo galiba bunlar artık ve ileride daha sık yaşıycaz gibi ilk hamileliğim pek bilgim yok ama doktorlardan dinlediğim kadarıyla 😙
Esrakse wisesmom rahim ağzı kısalması vardı geçen hafta magnezyum kullandım daha iyiyim. Yürüyüş yapmıyorum o yüzden ama evin içinde yürürken bile baskı oluyor
gozdebaybars Duygudikicidkc benim erken doğum riskim olduğu için 30 haftalıkken hazırladım canım şekerden dolayı
Duygudikicidkc babysare bende bu hafta yaptım kuzum ama acaba erken mi yaptım diye bi düşünmedim deqil 😂
Duygudikicidkc gozdebaybars anladım kuzum valla bende hazır olsun dedim çünkü evde de temizliğe başlıcaz hazırladım koycam kenara ne olur ne olmaz
babysare Duygudikicidkc valla çevremde 2 akrabam ortada sebep yokken 32.haftada erken doğum yaptı haftamız aynıydı gözüm korktu benim de ne olacağı belli olmuyor diye yaptım canım artık iyi mi kötü mü bilemedim 😃
gozdebaybars Duygudikicidkc iyi yapmışsın canım 🥰 Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏽