eylulmihrasmom Tugbakomur hayır sadece 152. Benim sürekli arttığı için önemli olan artması dedi doktorum
Czn2105 Tugbakomur geç döllenme olma ihtimali de yüksek yorumlarda da dendiği gibi iki günde bir düzenli artış sağlanması önemli bence o yüzden şimdiden kendini üzme kafana takma
teachering06 eylulmihrasmom valla görüldü 5+2deydim, 2 gün sonra 85 olmuştu. Sonra bidaha hcg bakılmadı. 6+2de de vajinal olarak kalp atışı duyduk. Şuan 17. Haftadayız.
eylulmihrasmom teachering06 benim gözükmedi de 152 olduğunda 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊🤲🏻
eylulmihrasmom teachering06 6+1deyim şu an ilerlemem iyi olduğu için pazartesiye randevu verdi keseyi görmek için. İnsallah benim de gözükür 🤲🏻
1Ada1 Tugbakomur hayır canım düşük degil içini ferah tut seninle aynı hafta aynı gün benimde görünmedi aradan bir hafta geçmedi gittik gördük kalp atışı da olmuştu. Benim betam yavaş ilerliyordu. Düşük riskim hala da var ama en azından şimdilik iyi çok şükür 🙏 sende içini ferah tut
Beyza-M Ben 4+2 de karından 2900 beta ile keseyi gördüm 5,5 mm ydi. 6+3 te kalp atışı duyduk bebeğimide gördüm 🤲
TeoMom Tugbakomur 4+6 da 1400 dü canım herhalde 5+6 da 10bin-15 bin arasıdır ben 5+2 de sadece keseyi gördüm 6+4 te bebeği gördüm