Tugbakomur Kızlar merhaba❤️ 5+6 haftayım. Dün doktoruma gittim embriyo aşırı küçük dedi tam göremedik. 10 gün sonra tekrar gel tekrar bakıcam ama düşük riskin çok yüksek dedi bebek gelişmiyomuş sanırım😔 ve dün kan verdim beta 14.608 çıktı yani çok düşük sizin bu haftada betanız kaçtaydı
Annesininportakali53 Tugbakomur 120.000 di benim kuzum ama herkeste bir olmuyor beta önemli olan iki günde iki kat artması 5 hafta 6 günlük hamilesin embriyo gormusse sıkıntı yok küçük olması normal ben o yüzden 4+2 de keseyi gördüm garanti olsun diye 6+4 haftalikken gittim bebeği belirgin büyüklükte gördüm böyle insanın moralini bozuyorlar haftan küçük bazıları 6 haftalikken daha yeni keseyi görüyor üzme kendini bu yüzden bebek güzelce gelişsin tutunsun
Czn2105 Tugbakomur geç döllenme olma ihtimali de yüksek yorumlarda da dendiği gibi iki günde bir düzenli artış sağlanması önemli bence o yüzden şimdiden kendini üzme kafana takma
Tugbakomur Annesininportakali53 benimki baya düşük😔 doktorda söyledi zaten gelişemiyo bebek dedi büyük ihtimal kürtaj olucam gelişmezse alıcaklar bebeği
eylulmihrasmom Esraa00 valla bende anlamadım benim 5 haftalıkken 24tü😅 doktorum korkma yükselmesi önemli demişti çok şükür de yüskeliyor🤲🏻
Esraa00 eylulmihrasmom benim de buradakiler den yüksekti ya 4500 dü düşük oluyor korkuyor insan yüksek oluyor korkuyor Allah iyi etsin 😃 Şimdi kaç haftalıksın
eylulmihrasmom Esraa00 şu an da 6yım hala öyle çok yüksek değil😅 ama artışım iyi olduğu için doktorum problem yok diyor güzel gidiyor
teachering06 Ben keseyi gördüğümde değerim 85ti, bazısında düşük bazısında yüksek oluyor, betanın kaç olduğu değil, artışının nasıl olduğu önemli 2 katı artması lazım. Bu haftada bebeği görememeniz normal bence. Ben 6+2 de vajinal ultrasonla ancsk görmüştüm.
eylulmihrasmom teachering06 85te keseyi nasıl gördünüz benim bildiğim en az 1500 olmalı değer. Dediğiniz gibi artış önemli değerin yüksekliği değil
teachering06 eylulmihrasmom valla görüldü 5+2deydim, 2 gün sonra 85 olmuştu. Sonra bidaha hcg bakılmadı. 6+2de de vajinal olarak kalp atışı duyduk. Şuan 17. Haftadayız.
eylulmihrasmom Tugbakomur nasıl düşükmüş anlamadım. Artmıyor mu? Benim 6.haftada 152 doktorum sıkıntı yok dedi devamlı artıştayım. Daha keseyi bile görmedim umutsuzluğa kapılmıyorum sizde kendinize çok dikkat edin
Annesininportakali53 Tugbakomur şimdiden kötü düşünme kuzum nerden bilebilirsin gelismedigini sağlıklı besinler ye yogurt mercimek yeşillik gerisi takdiri ilahi bide progestan verdimi sana bebek gelişimine katkısı var bende bir sorun olmamasına rağmen ilk 3 ay bebek gelişimine katkı sağlıyor diye kullandım böyle içini karartirsan bebekte üzülür hisseder anlar etkilenir sen moralini yüksek tut gerisi takdiri ilahi her işte vardır bir hayır güzel düşün güzel olsun Bi doktorlada kalma farklı doktora görün 🥰