Sehrbnon12 Mine24 eşim ciğer ustası benim ve ben suan asla et yiyemiyorum midem cok bulanıyor yaa 11 haftalık oldum hala yiyemiyorum ne kırmızı et ne tavuk ne balık hic bisey yaa mide bulantısı iştahsızlık nasıl olacak hic bilmiyorum sende de oluyor mu
Mine24 Sehrbnon12 tabi ki de et herşey yalan oldu bende de canım yedigim hafif yemekleri bile çıkartıyorum yani ben orda zaten sadece yemiştim yoksa hayatta ciğer yemem ama keşke bı dürüm daha fazla yeseydim diyom şimdi 😂🥰
Elzmna Eylul10 Benimde 14+5 ama ara ara koyu renk lekelenmem oluyo korkuyorum doğal olarak. Doktorum progestani fitil olarak almamı söyledi. İkiz gebelik zor geciyo ama rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Eylul10 Elzmna amin amin. Benim 6. Haftada başladı kahverengi lekelenme fitili günde 3 alıyordum 12. Haftada teke düşürdü tekle devam ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mine24 Sehrbnon12 bende yemem herhalde artık ama oranın lezzeti çok güzeldi canım içindeki acı biberi 🥰