Seyma2311 Huzurrr_13 balık,et,tavuk, şerbetli tatlılar ve daha nicesi oysa ne çok severdik yemek yemeyi, eti. Şuan tam iki aydır sadece meyveyle beslenebiliyorum🥲
Srfe Sogan doğrayamıyorum salcalı bir şeyler canm istiyor tost veya salça eritmesi ama midem cok kötü kaynatıyor onun için onu da yiyemiyorummm bir de normalde aşırı ekşi yerdim yine o da midemi ağrıtıyor yyemiyorum tatlı istiyorum ama o da şekerim yüksek dikkat etmem lazım arafta devam ediyoruz 😒😄 🤭 bebikom için dayanıyorum ne yapalım 🥳🥰
Eminecak Huzurrr_13 ilk aylar kırmızı et tavuk asla yiyemiyordum. Hatta kustugum hic bir seyi görmek bile istemiyordum bulgur pilavı 😞 sonra balık yemekle basladim ara ara kofte falan yiyebiliyorum tavuk da işte yapilma sekline göre yiyebiliyorum. Yumurta süt yiyemiyorum bebegim için üzülüyorum annesi güzel besleyemiyor onu 😞
Huzurrr_13 Eminecak yapacak bişey yok canım üzülmeyin insan yiyemiyorsa zorlayamiyor ki bide çok kötü durum inşallah minnosun sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻biter bu sıkıntılar ❤️
Blossoomm Srfe ay kız 3 aydan sonra da çok düzelmiyor 😅 yani inşallah sen de düzelir de 😄 bizde devam sadece bulantı geçti yeme isteği geldi ama yemklerden gene tiksintilik devamke
Srfe Blossoomm 🥹😀 yıne buna şukur ama napalım cok korktum istifra edıcem dıye cnku mıdem cok hassas ve covid oldugumda 14 gun ıstıfra ettım 70 kilofan 56 kiloya dustum istifra etmıyorm ama bulantı mıde kaynaması kokular var onlarla da ıyı gecınıyom ki ay cabuk gıtsınler 😅😅😅
gzdcdr Tatlı çok severdim tatlılardan soğudum ve yemek yaparken salça ve soğanın kavrulmasından hala tiksiniyorum🥴
Sinem-123 Huzurrr_13 salçalı yemek yiyemiyordum köfteli patates hele ki düşüncesi bile mahvediyordu beni sonra düzeldim ama ilk zamanları çok aç kaldım sadece yoğurt çorbası yiyordum 😅
Fidan_14 Huzurrr_13 hiç birşeyden diksinmiyorum herşeyi yiyorum😁😁😁başdan beride sadece birazcık akşamlar miden bulanmışdı