Huzurrr_13 Merhaba kızlar ben kırmızı et , beyaz et , yumurta , soğan, Sucuk tamamen soğudum evde yapamiyorum elimi dahi süremiyorum 🤢
iremss Huzurrr_13 ete bende öyleyim ya maalesef 2 gebelikte de kokusı bile tuhaf geliyo bi de tatlı yiyemiyorm şerbetli falan ki normalde deli gibi yerdm 😂
Huzurrr_13 Ruveyda_baskapan biter inşallah ya eşim istiyor yemek yapamıyorum pencere dahi açık burnum kapalı doğru düzgün beraber yemek yiyemiyorduz malesef 😂
Askiletotomsu Huzurrr_13 baslardasin galiba henüz Benimde ilk dört ay öyleydi Gerçi ilk bir ay öyle değildi 5.hafta başladık 18.hafta filan bitti
Annesininportakali53 Huzurrr_13 yumurta ve kaşar peynir çeşitleri resmen elimi sürmeyi bırak gormek dahi istemiyorum sanki kokusu burnumdaymis gibi oluyor midem bulunmamasına rağmen onlardan aşırı tiksiniyorum Allah’tan süzme veya labne peyniri feln yiyebiliyorum o yarar 😄
Habus Huzurrr_13 deli gibi makarna ve peynir yiyen bir insandım. 2 sinden de soğudum 🥹 doğumdan sonra geçer inşallah çünkü gerçekten severdim 😂