S1907 Caglaagr başka doktora danış bence erken yaptırma çnkü bndede kan uyuşmazlığı var gttğim 2 doktorunda 28 haftda unutmylm iğne yaplm dedi
Sbl49 Caglaagr Bnmde var 21+6 haftaligim doktorum 26 veya 27 haftada test yapıcaz ona gore dedi iğne yaparız kanama olursa direk yapılıyor yoksa test yapilyr ona gore iğne yapiyrlar
Birseniz Caglaagr hiç takmana gerek yok 28. Haftayla 30. Hafta arasında oluyormuş ben 28+6 ya denk geliyor randevum o gün olcam aşıyı eğer kanaman olursa daha erken yapılır doktorum demişti
Birseniz Acemianneszn ben kan grubumu yanlış biliyormuşum evlenirken doktor da kan grubumu söylemedi yani kan grubumu hamileyken öğrendim uyuşmazlık olduğunuzda hamileyken öğrendim evlenirken doktor bişey demedi
Acemianneszn Birseniz ya çok ilginç benim kağıdında yazıyordu ama aksi gibi eşimin kagidinda yazmıyordu o telaşla biz de sormamisiz ne diye ama yani ters bir durum olsaydı söylerlerdi herhalde
rkyycbnn Ozlm0916 ben 10 haftalıkken yaptırdım doktorum istedi 28.hafta içşnde kontrole gidince doktora soracam gerek görürse tekrar yaptıracaz