Nursevindik Se-Ha sigaradan dolayı annem kardeşimi 28.haftada doğurdu... plesantasında incelme oluşmuştu 😐 şimdi ben 29 haftalık hamileyim o sabi sübyan sigara ile tanışmasın diye içilen ortamdan bile kaçıyorum
Alora 14+5 haftalık hamileyim günde 1 pakete yakın iciyordum hamile oldugumu duyduğum andan itibaren ağzıma bile sürmedim arada bazen canım istese de hemen geçiyordu hiç tiskinmedim de beyinde bitiyormuş umarım sende bırakırsın
Gulsumhayal Se-Ha çok şükür bi sıkıntı YÖK ama zorla bırakmak daha kötü oluyor eşimde içmemi istemez tabi ama zorla yaptırmaya kalksa gizli gizli içeceğimi bildiği için sen kendin ve bebeğimiz için yapman gerekeni yaparsın diyor
Nidalperen Se-Ha ahhahh senn yine canım sigara istemiş Bn öğrenmeden önce rakı sigara yapmıştım 🙈🙈🙈 tabi öğrendikten snra cok üzülmüştüm ama cok şükür 37 haftalığız 7. Ayımda canım istedi artı günde bir sigara içiyorum hala
Se-Ha Nidalperen Ya hiç deme, bende cuma günü öğrendim, pzrtesi miydi salı mıydı bira sigara yaptım 😂☺️
Selenaygur Se-Ha canim bende en agirimdan iciyodum hamilelikten once ama ogrendigim gibi bi daaaha hic icmedim kolay olmadi ama cok zorda olmadi cunku o vicdan azabini aslaa cekmek istemem cocukta allah korusun bisey cikrasa sigaradan olmasa bile ben ona baglardm benim sucum derdim sende oyle dusun cok kolay oluyo o zaman 9*5 im bende hic icmedim icmemde allahin izniyle.
Slnmlh Se-Ha günde 2pakete takın içiyordum bildiğiniz keş olmuştum yani😂 Ama öğrendiğim ande bıraktım. Bebeklerimiz hayatta ki tek gerçeğimiz. Eşten aileden de önce artık. Parçan senin o. Nasıl kıyarsın dedim ve bıraktım. 29.haftamdayım🙏🏻😊
Nurr_1 HaYalmila Se-Ha ben 20. Haftada zor da olsa bıraktım Canım çok istiyor ama kendimi tutabiliyorum kuzum için deyip Ama birileri yanımda içerse görürsem alırsam kokusunu dayanamıyorum bir tane içiyorum İnsallah tamamen bırakmak niyetim
Kardes2907 Ben 1 bucuk paket içerdim günde hamile oldugumu öğrendim içtim ne zman ulrasonda gördüm o zman bıraktım istiyorum hala içsem diyom ama içmiyorum 3 aydır simdi iyi surumda olabilir ama sonradan kötü olursa sütünüzün tadı bile acı gelecek bence bırakın bitirin bebeginizden önemli değil😘
Elfsglm Se-Ha bak bende aynı durumdayım bir paketi 2 günde bitiriyordum şuan günde 1 tane içiyorum ama içiyorum ya gerçekten beynim nikotin al nikotin al diye alarm veriyor eşim de kızıyor inşallah bırakırız ama ben doğumdan sonra tekrar başlarım söyliyim 😂😂😂