Aybukeninannesi01 Meryemlina04 evet merak edecek bir şey yok canım haftalık 200 gr alıyorlar bebişler
Minnakk63 Padfoot sabah kahvaltısı bide akşam yemeği yiyorum fazla yemek yiyen biride değilim aslında
Smyye1B Meryemlina04 Bence gayet iyi😊 sadece yememiz içmemiz etki etse şişko bebeklerimiz olurdu hepimizin eminim 😊 genetik faktörlerde etki ediyor 🥰
badeninannesiii Meryemlina04 Benim 27+3te 1077 gramdı doktor iyi dedi. Neye göre böyle bir yorum yapmış sasırdım
Aysunnnn_ Meryemlina04 Bana da 1,200 dedi gayet normal hatta minnoş kızım almış bütün kiloları ben hiç almamışım anasının kızı anasına simdiden yardım edio😂😂😂
MissBus Meryemlina04 gönlünüzü ferah tutun bebekler de bizim gibi nasıl minyon planlarımız ve yapılı planlarımız varda bu bebekllten başlıyor. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROiyV_H0rmSi1KYE1sM44mFnYm1Ko6Pz89wQ&usqp=CAU Bak burada tablo var. Gayet normal kilosu.
Limonzeytin MissBus Bu tabloya bakarsam benım bebeğn boyu ufak kalıyo 😁 26.haftamda 28cm di bende minyon tipliyim eşim öyle değl ama banamk benziycek acaba 😁 ay hadi inşalla gözleri benzese yeter😍 kilosuda 800gr falandı o normaldi
Aysunnnn_ Meryemlina04 Doğumdan sonra veririz eskisinden de taş gibi oluruz inşallah ben bu aydan sonra alıcam gibi görünüyor çünkü şimdiden diet listelerine bakiom😂😂😂🤲🏻