Ozlemsarap Obirgebe neyseki bu konuda yalnız değilmişim 😇 hatta bazen tam tuvaletim varken vuruyor altıma kaçırmam diye kork.uyor değilm 😅🙈
Ozlemsarap Obirgebe ya işte o an penguene bağlıyorum işte paytak paytak koşa koşa tuvalete karın iyicene şişmiş oluyor bi de 😅😅
Ecemmsavas Obirgebe 25 haftalığız ve geceleri aşırı şekilde tekme yiyorum🤣oğlum sağolsun çok hareketli maşallah ❤️❤️❤️❤️❤️
Obirgebe Ozlemsarap benm karnım pek çıkmadı bu hamileliğimde niyese 😅😅 diğerlerinde bu haftalarca çok fazla önde gidiyordu😅
Ecemmsavas Obirgebe aynen öyle canım canları sağolsun o hep vursun annesinin canını yakmaz o ❤️🐣 benim bal oğlum yeterli sağlıcakla eli ayağı düzgün bir şekilde doğsun ❤️
Obirgebe Ozlemsarap kızlarda öyleydim bende hele doguma yakın yuvarlanıyodum resmen herkes ikiz üçüz sanıyordu😅😅
Ecemmsavas Obirgebe canım ben çağdaş koyacağım ama farklı isim koymak isteyene çok isim yani bakabilirsiniz Google’ya ❤️
Gizemmom Obirgebe Benim de başlarda hep aşağılara vuruyordu. 30. Haftadayiz şimdi yetiştiği her yere vuruyor maşallah 🤗
SimayeceninAnnesi Bende 24 haftayım 758 grm bebiş kızlar sızce dogum ne zaman olur burcu ne olur cok mrek edıyorum