Sema58 Kizlar gunaydin,22 +2 gunluguz ve hic kilo almamisim 1 kilo aldigimi saniyordum ama tartilinca ayni ciktim benim gibi olan var mi ? Yada hamileligini az kilo alarak bitirenn ?
AyeglGzkaraKarabulut Sema58 canım ben 73 le hamile kaldım şimdi 36+6 yım 74 kğ olmuşum daha son gittiğimde bir kğ almışım bebek çok iyi hatta iki hafta önde gidiyor dedi dr önemli olan bebek kilo alıp ne uapcan ben seviniyorum çok kilolu hamile kalmıştım ben birde boyum 1.60 kilom 73 tü bir aydana z kaldı şimdi en fazla 75 le doğuma girerim diyorum bünye meselesi
Eminea Sema58 bende hic almadim soyle yani hamilelik basinda bulantilardan 7 kilo verdim 3 bucuk kilosunu aldim hatta eski halime göre zayıfım yani 😊😊 ama bebegim saglikli cok şükür 106 kiloyla hamile kaldim bide cok korkuyodum kilo alacagim diye ama tersi oldu.bebegin gelisimi iyiyse bizim kilo almamiz cok onemli degil doktorda dedi.
Puhukuzusu Sema58 Ben de 19+0’dayım. En başta 2 kilo verdim, şuan 2 kilo almış gözüküyorum. Yani hamile kalmadan önceki kiloya döndüm. Mantıken hiç kilo almadım heheh (tabi pratikte 2 kilo almış gibiyim) 61’e düşmüştüm, şuan 63’üm.
dileknazliay AyeglGzkaraKarabulut nasıl oluyor o yaa harika. Böylesini hiç duymamıştım. nasıl başardınız
Sema58 deletedmom6295 vermedim hep ayni kilodayim gerci hamileligimde ilk 3 ay mide bulantilari falan cok oldu tartilmadim o donem hic belki 1 kilo 2 kilo vermisimdir tahminen
deletedmom6295 Sema58 şunun için soruyorum 24. haftadayım hamilelik başında 2 kilo verdim bulantım falan olmadı ama kendiliğinden kilolar gitti. sonra o verdiğim kiloları geri aldım ve halen aynı kilodayım. bakıldığında kilo almamış görünüyorum ama 2 kilo almış oldum otomatikman 😀
Sema58 deletedmom6295 seninde kilo alimin benim gbi bazilari ayni haftamda 6-10 arasi aldiiklarini duyuyorum aceba diorm bende mi sikinti var yoksa normal olabilir mi dił
deletedmom6295 Sema58 yiyorlar bacım yeyince alıyorsun 😀 ben de sadece vücuduma yarayacak şeyler yesem eminim ki çok daha fazlasını alırdım ama ben diyet yapıuorum yani diyet derken belirli gıdaları tüketmem yasak pirinç patates ve beyaz un içerikli gıdalarla aşırı şekerli yiyecekler gibi.
Sema58 Eminea bende cok zayif biri degilim fazlaligim var normal standartlara gore bebege bir zarari yoksa hic onemi yok zaten almamizin 🙏😊
Sema58 deletedmom6295 😂😂 yiyorlar evet ama hamileyken seker tuz hamur isi kizartma hep yasak belkide ondan alamiyorum benn
Cemrelif Sema58 için rahat olsun hiç kilo almayıp verenler var. İlk 4 ayda 10 kg verdim. 2 kg geri almıştım. Şimdi 3 kg geri verdim. 31 +4 günlük hamileyim. Bebeğin kilosu gayet iyi. Bu gidişle kilo almadan vererek hamileliği bitirecem.
SafiyeAktas Sema58 cnm 35+6 haftaligiz ve sadece 5 kilo aldim ki uzun zamandirda hep ayni kilodayim daha ck bebegm aliyor kilo 😊
Sema58 SafiyeAktas ooo simdi keyfim yerine geldi haftaniz baya onde benden ona ragmen 5 kilo iyi bebisle alakasi olmasinda 🙏
Cemrelif Sema58 inan kilo almak yerine vermek daha bile iyi. 31.haftadayım çoğu hamile yürüyemiyorum, çatladım, ağırlaştım derken bende bu şikayetler yok. Tabiki bebek büyüyor bunun verdiği bazı kısıtlamalar oluyor. Bebek ve sen sağlıklı isen gerisinin önemi yok
SafiyeAktas Sema58 yok cnm olmuyor masallah bebeğinin kilosuda sagligida yerinde bi skintimiz yok yani 😊
Haticemustafa Sema58 hic almayanda var cnm meraklanma Bendd 8 bucuk aylk hamileyim 8 kilo aldm benmle ayni hamile olanlar uctu gitti kilo olarak ben bu kdr aldm hatta onlarn yaninda ya ben niye alamadim falan diyorudm ama doktorum norml ve bi avantaj iste fazla kilo almadin ne guzel dedi
Haticemustafa Sema58 hele bide ozellik son 3. Trimestire griince oncekine gore dahada aliyorsun istesende istemesende canm merak etme
Sema58 Haticemustafa aynen bende oyle ayni haftada benle olan 5 -10 kilo arasi cok alan varr 3.tristmeter ne zaman basliyorr ki ?? 6.aydan sonra mi
Yildizim Sema58 ben de 21+3 haftalık hamileyim 4 kilo vermiştim hala o 4 kiloyu da almadım. Doktoruma sordum gayet normal dedi ayrıca bebek de gayet sağlıklı dedi yani bünyeye bağlı😊