Tugcemm61 esrahmet61 Şuan son q günüm kaldı günümün dolmasına ve ben aşırı korkuyorum. O doğumhaneden oraya uzanmaktan o konuma gelmekten. Aslında istediğim şeyler senin gibi yanı 4-5 cm e kadar çeksemde epiduralle rahatlayıp pozitif bakmak istiyorum. Nasıl pozitif düşünücem.Beynimi nasıl boşaltabilirim bilmiyorum 🤦♀️
esrahmet61 Tugcemm61 canım benim öncelikle onları düşünme gerçekten yürüyüşünü yap sen bolca hareket et 4-5 cm r kadar olan sancı çok ağır olmuyor ve epidural i alınca etkisi mükemmel oluyor
Tugcemm61 esrahmet61 Dimi ya canımdan can gitmiycek ki sonuçta dayanamazsam elbet bir çözümü vardır dimi
esrahmet61 Tugcemm61 açılma da biraz acıma olabiliyor biraz yapan kisiye bağlı canım ama epidural iğnesi olduktan sonra açılmaya baksada hissetmiyorsun
Tugcemm61 esrahmet61 40 haftama 1 gün kaldı sadece. Heyecan korku bundan ya zaten🤭 Bu arada çatı muayenesi oldum ben çok farklı değildir inşallah diye düşünüyorum
Gozanca Tugcemm61 37+2 im iki haftadir acilmam var ilkini alttan ultrasonla gördü 3 defa da bir haftada 2 parmakla bakiyorlar zaten jel sürdükleri icin acımıyor inanin abartilacak bisi yok.
Tugcemm61 esrahmet61 Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Dualarına benide kat lütfen🙏 İnşallah senin gibi olabilirim o doğum aşamasında
Tubaanne1 Öncelikle Allah analı babalı büyütsün 🌹 Benim sorularım 1)ilişkiye devam ettiniz mi veya perine masajı yaptınız mı? 2)İlk bebeğiniz miydi ? 3)Açılma için ne yaptınız spor vs ne önerirsiniz?
Svlyk esrahmet61 ohh maşallah ne güzel doğum hikayeniz olmuş sağlıcakla büyütün. Kesi ve dikiş oldu mu bir de çatı muayenesinde çatıda darlık vs var mıydı
esrahmet61 Gul1998___ çok sağolun belden iğne biraz acitiyo ama çokta değil bide doğum sonrası o beldeki iğne yeri agiriyor benim
Gozanca Tugcemm61 benim 3 cnm acilmam var 2 haftadir hic hissetmedim Cumartesi nişanım geldi bekliyorum:) nst de sancim 70 vuruyor hissetmiyorum.
Tugcemm61 Gozanca Evet ya öyle tabi de artık son raddeler insanın psikolojisi bozuluyor herhalde ya korku telaş her şey üst üste
Gozanca Tugcemm61 tabi canim bana digru gelen doktoruma ebeme diyorum ki jel surdun mu cok sur 😁 korkudan ama her seferinde diyorum ve acıtmıyorlar :)